Cum poti face rost de bani pentru ideea ta de business, la ICEEfest?

ICEEfest 2015 pune accent nu doar pe tendințele actuale ale economiei digitale și pe cele mai de succes companii din prezent, ci și pe viitor.
Economica.net - Dum, 24 mai 2015, 09:01
Cum poti face rost de bani pentru ideea ta de business, la ICEEfest?

Astfel, antreprenorii care vor să își lanseze un startup sunt invitați la sesiunea „Searching for The Next Big Thing”, care va avea loc in finalul festivalului, pe scena dedicata inovatiei.

În cadrul acesteia, antreprenorii sau cei care vor să își deschidă un startup pot vedea prezentarile si afla ideile unor antreprenori de succes, iar apoi pot urmari „200 Seconds of Fame” – in parteneriat cu AeRO, Bursa de Valori Bucuresti -, un concurs în cadrul căruia ideile de startup vor fi prezentate în doar 3 minute și 20 de secunde, în fața unui public calificat și a unor posibili investitor. Cele mai bune idei vor fi stabilite live, prin votul publicului si al juriului.

În cadrul sesiunii, cunoscutil antreprenor si autor al cartii „Get Shit Done” Niall Harbison (PicStach) îi va învăța pe cei prezenți cum să își dezvolte o afacere cu ajutorul social media și să o vândă pentru milioane de dolari.

Unul dintre cei mai cunoscuti si respectati antreprenori romani, Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Group, le va vorbi celor prezenți in cadrul unui interviu live realizat de fondatorul ICEEfest, Dragos Stanca, despre cum se poate construi o companie globală pornind din Europa Centrală și de Est iar Andrei Pitiș, Founder & CTO Vector Watch, va prezenta un proiect concret, care s-a bucurat de o acoperire media globala: un smart watch gandit in Romania.

Apoi, la „200 Seconds of Fame„, juriul care va analiza prezentarile „fulger” fi format din Radu Georgescu (GECAD), Marius Ghenea (3TS Capital Partners), Niall Harbison (PicStach), Laurențiu Ispir (Oresa Ventures), Marcin Wojcicki (AeRO/Bucharest Stock Exchange) și Orlando Nicoară (WeLoveDigital).

Cum te înscrii la „200 Seconds of Fame” by AeRO?

Selectia startupurilor – cateva deja „calificate” in finala – se face in parteneriat cu WeLoveDigital. Cei interesați de a apărea pe scena ICEEfest 2015 pentru a-și prezenta ideile de start-up trebuie să trimită un mail și câteva slide-uri la adresa [email protected], pana cel tarziu in 31 mai 2015, iar juriul îi va anunța pe aceștia dacă au fost selectați.

„Până acum au fost selectate opt proiecte și mai este loc de 5 sau 6”, explica pe blogul sau Orlando Nicoară, Founder WeLoveDigital, membru al juriului.

Antreprenorii care vor să vină la ICEEfest 2015 doar la partea dedicată lor (plus show-ul „Viral Movie Night” – cu Bobonete, Sergiu, Andrei, Micuti si Cabral – dar și la spectacolul de stand-up comedy al lui Jeff Leach, care va urma in aceeasi seara) o pot face cu numai 50 de euro.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Driven by Toyota Hybrid. Bilete pentru festivalul si agenda completa se gasesc pe site-ul oficial, www.ICEEfest.com. Un numar limitat de biletele, valabile doar pentru „The Viral Nights of ICEEfest”, se pot cumpara si de pe site-ul IaBilet.ro

Te-ar mai putea interesa și
O companie bulgărească va prelua gratuit administrarea aeroportului din Ruse, aflat în ruină
O companie bulgărească va prelua gratuit administrarea aeroportului din Ruse, aflat în ruină
Aeroportul din Ruse va fi operat gratuit de Airport Ruse Ltd, care cuprinde companiile bulgare Shtraplan EOOD şi Stroyproject EOOD, a decis Consiliul Municipal Ruse. Dezbaterea asupra deciziei a......
Aproape 15.000 de consumatori din zeci de localități din Prahova au rămas fără curent electric
Aproape 15.000 de consumatori din zeci de localități din Prahova au rămas fără curent electric
Aproape 15.000 de consumatori din judeţul Prahova nu beneficiază, sâmbătă, de alimentare cu energie electrică, iar ...
Ministrul britanic de Finanțe Jeremy Hunt dă de înțeles că va continua politica de creștere a taxelor
Ministrul britanic de Finanțe Jeremy Hunt dă de înțeles că va continua politica de creștere a taxelor
Ministrul britanic de Finanţe, Jeremy Hunt, a dat de înțeles vineri că va continua să crească taxele în Regatul unit, ...
CNSU a decretat stare de alertă în Vrancea
CNSU a decretat stare de alertă în Vrancea
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a dispus, sâmbătă, decretarea stării de alertă în judeţul Vrancea, ...