1EUR = 4.7228 RON | Bucureşti 32 º

News

Cum poţi să urmezi gratuit o facultate în Danemarca

Între 17 si 21 februarie 2014, reprezentanţi ai unor universităţi din Suedia, Danemarca şi Olanda vin în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Oradea şi Cluj ca să recruteze viitorii studenţi pentru anul universitar 2014-2015. Studiile de licenţă şi master sunt gratuite în Danemarca.

03 feb, 2014 | ECONOMICA.net

Participarea este gratuită, înscrierile se fac pe site-ul pe care îl puteţi accesa aici.
Între 17 şi 21 februarie, elevii români vor avea ocazia să discute chiar cu reprezentanţii universităţilor despre cum e sa fii student în străinătate, despre tipurile de programe şi condiţiile de aplicare, dar mai ales să obţină consiliere personalizată în privinţa dosarului de admitere şi să afle mai multe despre oportunităţile de angajare după absolvirea facultăţii.
Aceste întâlniri fac parte din seria de evenimente organizate cu prilejul ediţiei din 2014 a European Education Fair şi facilitează accesul elevilor români la învăţământ de caliate în UE, cu costuri minime.

Universităţile scandinave oferă o plajă variată de programe de studiu în limba engleză, şi sunt renumite că promovează un climat deschis care încurajează inovaţia, lucrul în echipă şi talentul.
Cursurile sunt special concepute de către anagajatori, tocmai ca să obişnuiască studentul cu exigeneţele pieţei muncii în care să se integreze cât mai repede după absolvire.

Tările scandinave sunt renumite pentru calitatea vieţii.
Conform unui top global, danezii ar fi cei mai fericiţi oameni din lume. Au si motive: locuiesc într-un mediu sănătos, prosper, în care tinerii au reale şanse de angajare după absolvire pe salarii atractive.
Mai mult decat atât, beneficiază de servicii medicale şi educaţionale gratuite la care au acces şi românii în calitate de cetăţeni UE.

Education on Tour este organizat în Romania de catre IEC - International Education Center şi EDvisory Education, organizaţii care îşi propun să promoveze şi să faciliteze studiile în străinătate pentru elevii şi studenţii români.
IEC - International Education Center Romania face parte din grupul EDvisory Education, o reţea internaţională de companii şi organizaţii internaţionale active în domeniul educaţional.
IEC Romania este de asemenea membră EAIE – European Association for International Education şi membră NAFSA – Association of International Educators.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO