Cum să alegeţi site-uri de jocuri de noroc sigure şi corecte, fără escrocherii

Site-urile de jocuri de noroc online au foarte multe avantaje, comparativ cu operatorii tradiționali, cu toate acestea, riscul pentru furtul datelor cu caracter sensibil este și el mare. Licențierea și reglementarea industriei prezintă beneficii, în primul rând pentru jucător, unde organismele dedicate sunt antrenate să verifice operatorii în mod eficient. Infracțiunile online există iar un raport IC3 de la centru FBI ne arată cum 2019 a fost gazda a peste 351.937 de plângeri de fraudă online, cu pierderi de peste 2.7 miliarde de dolari. Dacă vreți să jucați la jocuri de noroc online, este necesar să vă educați puțin despre industrie, pentru a putea evita escrocheriile online.
Ion Dobreanu - lun, 07 dec. 2020, 12:40
Cum să alegeţi site-uri de jocuri de noroc sigure şi corecte, fără escrocherii

www.inselatorie.ro vă spune totul despre site-uri de jocuri de noroc online sigure și corecte dar și despre operatorii de care trebuie să stați deoparte, cu orice cost.

Alegerea unui cazinou online sigur și corect nu este un joc de noroc și dacă știți cum să faceți diferența dintre un operator fraudulos și unul sigur, puteți preveni problema de a deveni prada înșelăciunilor online. Înainte de a vă deschide un cont de jucător pe un site de jocuri de noroc, trebuie să verificați urmăritorii factori:

Identificarea licenței

Fiecare operator de jocuri de noroc din România este obligat prin lege să dețină o licență validă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Emblema ONJN pe site ne spune că acesta este reglementat și ne oferă un mediu sigur și corect de joc. Insigna acestui organism, precum și numărul de licență, trebuie să fie vizibile, pe pagina de pornire. Dacă nu găsiți astfel de informații, părăsiți site-ul respectiv și treceți la un cazinou care afișează numărul de licență, autoritatea și alte detalii asociate licenței.

De este important să jucați la un operator licențiat de ONJN?

În primul rând, pentru că în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: ”Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, care nu sunt autorizate de ONJN.

În al doilea rând, vă asigură că toți furnizori de software de pe platforma de jocuri de noroc sunt fiabili și oferă jocuri sigure. Furnizorii de software, la rândul lor, trebuie să dețină licențe și certificate pentru jocurile dezvoltate. Jocurile RNG sunt construite pe baza unui software RNG, care oferă rezultate aleatorii la fiecare rotire. Organismele independente, precum eCOGRA, GLI sau iTechLabs, verifică jocurile pentru corectitudine, prin analizarea ratei de revenire la jucător sau RTP-ul jocului.

Siguranța tranzacțiilor financiare este cel mai important factor de care beneficiați la site-urile de jocuri de noroc licențiate de ONJN. În primul rând pentru că veți știi că toate datele cu caracter sensibil sunt criptate de cele mai înalte tehnologii SSL și TLS dar și că aveți la dispoziție metode de plată sigure și populare, precum Mastercard. Mai mult, veți avea certitudinea că operatorul va efectua tranzacțiile de retragere în cel puțin 48 ore ți cel mult o săptămână.

Nu în ultimul rând, vă asigură că toate bonusurile și promoțiile de pe platforma de jocuri sunt respectate și au cerințe de pariere realizabile. Termenii și condițiile în care sunt oferite bonusurile de la operatori trebuie să fie transparente și într-un mod clar. În mod normal, un bonus de cazinou, trebuie pariat de un anumit număr de ori., înainte să poată fi încasat. De exemplu, un bonus de 50 RON trebuie pariat de 10 x (sau, suma bonus plus depunere, egale 100 RON), într-un interval de timp de 30 zile, adică trebuie pariați 500 RON (respectiv 1 000). Dacă cerințele de pariere sunt de 50 x sau mai mult, cel mai probabil veți avea rate la bancă, deoarece va trebui să vindeți sau să ipotecați casa pentru a îndeplini cerințele de pariere.

Programul de asistență clienți este la fel de important pentru jucător iar licența ONJN vă asigură că pe site-ul de jocuri de noroc există cel puțin o formă de contact. Cu toate acestea, pentru cea mai bună experiență la casino online, ne permitem să spunem că este indicat să alegeți operatori care au inclus chat-ul live la ajutor. În acest mod, răspunsurile și soluțiile la probleme voastre vor veni cu o viteză mult mai mare.

Dacă întâlniți un site de jocuri de noroc mai puțin cunoscut, care oferă jocuri prea avantajoase pentru a fi adevărate, iar bonusul de bun venit este un adevărat diamant, cu siguranță va trebui să faceți trei pași înapoi. Opriți-vă, inspirați adânc și căutați pe Google numele acestuia, urmat de cuvântul „înșelătorie”. Cazinourile online de top nu recurg la înșelăciune și furt, deoarece marginea Casei este o parte acceptată a industriei și acestea vor avea profit indiferent de situație.

Jocurile de noroc online prezintă riscul unei activități infracționale și riscuri specifice asociate, cum ar fi plățile întârziate sau neonorate, accesul copiilor și utilizarea de către persoanele vulnerabile. Jocurile de noroc pot, de asemenea, crea dependență, astfel că operatorii trebuie să fie în parteneriat cu cel puțin o agenție care promovează jocul responsabil. Jocul responsabil este un concept larg, care cuprinde mai multe politici și cerințe care se aplică părților interesate de jocuri de noroc, pentru a se asigura că respectă cele mai înalte standarde de calitate și oferă o experiență de utilizare sigură, care protejează oamenii de potențialele consecințe negative ale jocurilor de noroc online.

Într-un mediu de cazinou online sigur, jocurile de noroc pot fi foarte distractive. Acest lucru poate fi asigurat numai dacă luați măsurile de precauție necesare. De asemeni, puteți verifica recenziile de la afiliații de cazinouri online, cu toate acestea și aici trebuie să alegeți site-uri licențiate de ONJN, care promovează jocurile de noroc într-un mod arbitrar, corect și cu informații actualizate.

Te-ar mai putea interesa și
Trump se opune trimiterii declarațiilor sale fiscale către Congres
Trump se opune trimiterii declarațiilor sale fiscale către Congres
Avocaţii lui Donald Trump au înaintat miercuri recurs pentru a încerca să blocheze trimiterea declaraţiilor fiscale ale fostului preşedinte american democraţilor din Congres, argumentând că......
România, Marea Britanie și Statele Unite au întreprins un demers comun la NATO cu privire la atacarea navei Mercer Street
România, Marea Britanie și Statele Unite au întreprins un demers comun la NATO cu privire la atacarea navei Mercer Street
România, Regatul Unit şi Statele Unite au reiterat "caracterul deliberat" al atacului asupra vasului "Mercer Street", atribuit, ...
Prima fază a proiectului gazoductului BRUA a fost încheiată făcându-se o economie de 21% față de valoarea scoasă la licitație
Prima fază a proiectului gazoductului BRUA a fost încheiată făcându-se o economie de 21% față de valoarea scoasă ...
Proiectul gazoductului BRUA faza 1 s-a încheiat la valoarea de 377,4 milioane de euro, respectiv cu o economie de 21% sau ...
Rusia vrea să înceapă subvenționarea achiziției de mașini electrice, pentru a stimula producția locală
Rusia vrea să înceapă subvenționarea achiziției de mașini electrice, pentru a stimula producția locală
Rusia intenţionează să subvenţioneze achiziţionarea de automobile electrice produse local, în ideea de a stimula cererea ...