Cum să faci bani rapizi din microjob-uri

Vrei să câştigi repede 50 de lei? Este obiectul unui site care a apărut pe piaţa din România şi îşi doreşte să te ajute să îţi găseşti un microjob sau serviciile de care ai nevoie.
laurentiu.matache - Dum, 03 feb. 2013, 08:36
Cum să faci bani rapizi din microjob-uri

Eşti profesor şi vrei să oferi meditaţii sau ai orice alt domeniu de activitate de care oamenii au nevoie şi vrei să câştigi nişte bani în plus sau doar să îţi lărgeşti portofoliul de clienţi? Un astfel de site pare a fi o soluţie cu rezultate maxime la costuri foarte mici.

Microjoburi.ro este proiectul unui tânăr antreprenor de numai 28 de ani, specialist IT, care îşi propune să dezvolte un astfel de business.

„Din punct de vedere financiar, investiţia a fost de 100 euro. La aceasta se adaugă orele de muncă pe parte de programare, design, SEO, Social Media, lucruri pe care le cunosc şi am putut să le aplic, altfel costurile ar fi fost mult mai mari”, a declarat Laurenţiu Matache, CEO and founder Microjoburi.ro.

Potrivit acestuia, targetul platformei este reprezentat atât de companiile mici şi mijlocii care prestează diverse servicii cât şi de persoanele fizice care vor să îşi maximizeze veniturile sau au nevoie de un anumit serviciu de genul microjob.

Platforma a fost lansată la finalul anului trecut, iar pentru 2013, fondatorul estimează venituri de 3.000 de euro. Pe măsură ce conceptul devine mai cunoscut, veniturile estimate sunt de minim 10.000 de euro, acesta fiind targetul pentru 2014. Site-ul percepe un comision de 12% din fiecare achiziţie făcută.

„Banii vor veni la un moment dat, important acum este să construiesc piaţa de microjoburi şi să fac platforma cât mai cunoscută. Estimez ca după un an de la lansarea proiectului să fie constant aproximativ 1000 anunţuri pe platforma, dar acest lucru depinde foarte mult de deschiderea românilor către un astfel de concept şi să vadă principalele lui beneficii”, a mai spus reprezentantul site-ului.

Laurenţiu Matache este absolvent al facultăţii de informatică şi lucrează în domeniul IT încă de anul 2005. Ultima funcţie ocupată a fost de director IT în cadrul unei companii de consultanţă din Bucureşti.

Te-ar mai putea interesa și
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz, care intenționează să construiască o primă centrală pe gaze în parteneriat cu firma GSP Power la Halânga, anunță că a schimbat modul de derulare a proiectelor de acest fel....
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea perioadei de rambursare
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea ...
Lichiditatea de pe piaţa bancară şi dezechilibrul dintre depozite şi credite determină băncile să găsească noi metode ...
Biden vrea să retragă trupele americane din Afganistan înainte de 11 septembrie 2021
Biden vrea să retragă trupele americane din Afganistan înainte de 11 septembrie 2021
Joe Biden a decis ca trupele americane să rămână în Afganistan dincolo de data de 1 mai prevăzută într-un acord cu ...
UPDATED Intra Bucureștiul în carantină? Noi reguli de carantinare a orașelor mari
UPDATED Intra Bucureștiul în carantină? Noi reguli de carantinare a orașelor mari
Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial de azi un Ordin care schimbă regulile pe baza cărora orașele ...