1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

IT&C

Cum să îţi îmbunătăţeşti semnalul la iPhone cu ajutorul unei aplicaţii

Dacă ai un telefon iPhone care a trecut printr-un proces de jailbreak şi ai probleme cu semnalul, există o aplicaţie care te poate ajuta. Signal Booster forţează telefonul să reseteze reţeaua şi să caute o celulă de conexiune mai bună.

19 ian, 2014 | ECONOMICA.net

Utilizatorii trebuie doar să deschidă aplicaţia Signal Booster din iconiţa de pe ecran. După ce aceasta resetează reţeaua şi să găsească o conexiune mai puternică, dacă este una disponibilă, aceasta se închide automat, potrivit PhoneArena. O conexiune mai bună înseamnă o calitate mai ridicată a convorbirilor audio şi transferurilor de date. Aplicaţia funcţionează pe dispozitivele cu iOS de la versiunile 5 la 7 - ultima lansată. 

Aplicaţia Signal Booster costă 99 de cenţi şi este disponibilă pe site-ul producătorului Big Boss. La fel ca celelalte aplicaţii care funcţionează doar pe telefoanele care au trecut printr-un proces de jailbreak, aceasta nu este disponibilă în iTunes.

Prin procesul de jailbreak, utilizatorii pot instala aplicaţii terţe pe terminalul iOS, prin modificarea fişierelor originale ale sistemului de operare.

Potrivit Apple, modificările aduse sistemului de operare pot conduce la anularea garanției şi pot bloca terminalul, în unele cazuri.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO