1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 13 º

IT&C

Cum să te joci Pokemon Go fără să ieşi din casă

Pokemon Go este fenomenul momentului. Jocul disponibil exclusiv pentru smartphone care a înnebunit lumea foloseşte GPS-ul pentru a încuraja explorarea şi interacţiunea între jucători. Pentru cei mai timizi, au apărut deja metode de a juca Pokemon Go de la PC, fără să fie nevoie să ieşi din casă.

18 iul, 2016 | ECONOMICA.net

Jucătorii de Pokemon Go trebuie să se plimbe prin oraş pentru a colecta simpaticele animăluţe animate, pentru a le "antrena" şi pentru a participa cu pokemonii din colecţie la lupte. Jocul este disponibil exclusiv pe iPhone şi Android.

Amatorii de jocuri pe PC au găsit însă deja o metodă prin care pot juca Pokemon Go pe desktop sau laptop, fără să se ridice de la birou. Prin folosirea unui emulator de Android - un software puternic care simulează un sistem de operare Android pe PC - completat de un program care falsifică localizarea GPS, poţi juca Pokemon Go fără să ieşi din casă. Doar introduci coordonatele GPS pentru a păcăli jocul că te plimbi.

Un utilizator YouTube a publicat un video care demonstrează cum te poţi juca Pokemon Go pe PC, explicaţia detaliată a paşilor care trebuie urmaţi regăsindu-se în descrierea de sub clip.

Pentru a păcăli Pokemon Go să meargă pe PC, trebuie folosit emulatorul de Android BlueStacks, pe care trebuie instalată şi o aplicaţie care falsifică locaţia GPS.

Atenţie însă, "păcălirea" jocului prin această metodă contravine termenilor şi condiţiilor impuse de Niantic şi Nintendo, iar cei prinşi riscă să-şi piardă contul de Pokemon Go şi implicit accesul la joc.

În continuare, video tutorial care îţi arată cum te joci Pokemon Go fără să ieşi din casă:

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO