Cum transferi documente de pe smartphone pe PC

Vrei să transferi documentele de pe smartphone pe laptop sau invers şi nu ştii care este cea mai eficientă metodă pe care o poţi folosi?
Economica.net - mie, 15 iul. 2015, 12:48
Cum transferi documente de pe smartphone pe PC

Noobz.ro ne arată care sunt cele mai simple metode prin care poţi muta conţinutul de pe smartphone pe PC şi invers, după bunul plac.

Aplicaţii de transfer Wi-Fi

Computerul tău este conectat la o reţea wireless? Cea mai simplă metodă prin care poţi lansa un transfer de date este prin wireless.

Aceste servicii se specializează în portarea rapidă de informații prin intermediul rețelei wireless direct pe un dispozitiv mobil. Odată configurate, aceste servicii sunt rapide, ușor de utilizat și destul de sigure, atâta timp cât conexiunea la internet wireless este stabilă.

De fapt, există atât de multe servicii disponibile de transfer Wi-Fi încât una dintre cele mai grele piese ar fi găsirea celui mai potrivit semnal pentru PC. Dacă utilizați dispozitive Android, veți dori să aruncaţi o privire la portal, o aplicație de Pushbullet. Descarcaţi aplicaţia pe telefon, scanaţi codul QR, și puteţi trimite imagini, clipuri video și alte fișiere prin intermediul site-ului pe telefon (dimensiunea ideală, până la 1GB). Este deosebit de ușor cu Chrome, pentru că trebuie să utilizaţi drag and drop pe fiecare fişier în parte pentru transferuri instant.

O altă soluție comună este Filedrop, care este gratuit pentru toate sistemele, cu excepția iOS, îunde costă câţiva dolari. Ca portal, Filedrop împerechează PC-urile cu dispozitive mobile, permiţând un schimb rapid de documente cu un simplu drag and drop.

Soluția de transfer Wi-Fi de la Apple este numită Airdrop și funcționează între toate Mac-uri și dispozitive iOS, fără a descărca niciun software suplimentar. Puteți găsi opțiunea Airdrop din meniul de partajare a diferitelor aplicații.

Stocare în Cloud

Majoritatea furnizorilor de stocare în Cloud oferă o alternativă rezonabilă pentru aplicaţii de transfer Wi-Fi. Nu aveți nevoie, de fapt de Wi-Fi pentru fiecare pas când folosiți un serviciu de partajare cloud. Încărcând fişierele pe Google Drive, Dropbox sau icloud, le puteţi accesa oricând şi de oriunde dacă aveţi aplicaţia instalată pe smartphone şi găsiţi o conexiune la Wi-Fi.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro

Te-ar mai putea interesa și
Lidl – Afacerile consolidate au crescut cu 18% anul trecut și au depășit pragul de 20 de miliarde de lei cu doar șapte magazine noi. Rata profitului a fost în scădere
Lidl – Afacerile consolidate au crescut cu 18% anul trecut și au depășit pragul de 20 de miliarde de lei cu doar ...
Cele patru companii prin care retailerul german Lidl operează în România, Lidl Discount SRL, ( care operează magazinele Lidl), Lidl România SCS, Lidl România SRL și Lidl Imobiliare România......
Innobyte obține afaceri de 3,3 mil. lei în primul trimestru și creștere record a profitabilității de 245%
Innobyte obține afaceri de 3,3 mil. lei în primul trimestru și creștere record a profitabilității de 245%
Innobyte, una dintre cele mai importante companii românești specializate în servicii și soluții pentru eCommerce, deținută ...
Burduja: Din 2027, România va fi cel mai mare producător de gaze din Europa, datorită Neptun Deep
Burduja: Din 2027, România va fi cel mai mare producător de gaze din Europa, datorită Neptun Deep
România va fi producătorul numărul 1 de gaze din Europa, din 2027, datorită proiectului Neptun Deep, a declarat, joi, ...
S-a pus pe masă proiectul unei noi hidrocentrale pe Dunăre, Porțile de Fier III, cerut de Serbia. Ce spune România
S-a pus pe masă proiectul unei noi hidrocentrale pe Dunăre, Porțile de Fier III, cerut de Serbia. Ce spune România
Serbia ar dori să contruiască a treia hidrocentrală pe Dunăre în parteneriat cu România. Guvernul de la București ...