Cum va arăta viitorul mall din Bucureştii Noi şi ce chiriaşi are

Proiectul de mall care va fi construit de la canadienii de la Benevo şi CD Capital în Bucureştii Noi este închiriat în proporţie de 70%. Printre chiriaşi: H&M, C&A şi brandurile retailerului Inditex. 
Andrada Ghira - Dum, 10 nov. 2013, 11:07
Cum va arăta viitorul mall din Bucureştii Noi şi ce chiriaşi are

Bucureştiul e pe cale de a se transforma din nou într-un şantier de malluri. După ce ani la rând în Capitală nu a mai fost inaugurat nici un mall, sfârşitul lui 2013 pare să însemne o revenire a investiţiilor pe acest segment, chiar dacă sunt centre comerciale care stau mai mult goale. 

Victoria City Lifestyle Retail Center, ce va fi construit în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului de către canadienii de la Benevo şi CD Capital, va avea o suprafaţă închiriabilă de 42.000 mp în primă fază. Planurile prevăd şi o a doua fază, cu o extindere a galeriei comerciale cu 4.000 mp, dar şi ridicarea unei clădiri de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 16.000 mp. 

Proiectul a suferit câteva modificări de la anunţul din 2010, cand cele două companii anunţau investiţii pe terenul fostei fabrici Dacia Textile din Bucureştii Noi. Varianta prezentată pe site-ul companiei este cea actuală. 

Gradul de închiriere a ajuns la 70%, iar în prezent se pregăteşte terenul pentru începerea lucrărilor de construcţie, au declarat pentru ECONOMICA.NET, reprezentanţii Benevo. Chiriaşii confirmaţi sunt: H&M, Cora, Deichmann, Hervis, C&A, Bershka, Stradivarius şi Pull & Bear.

Deşi lucrările de construcţie nu au fost încă demarate, deschiderea mallului este programată pentru prima parte a anului 2015. 

Tot în Bucureştii Noi, AFI Europe va demara construcţia mallului de pe terenul fostei fabrici Laromet. 

Benevo mai este implicat într-un parteneriat cu sud-africanii de la NEPI pentru proiectul de pe terenul fostei fabrici Vulcan, la care se va începe construcţia în acest an. Compania canadiană anunţase în vara acestui an că va investi circa 200 de milioane de euro în cele două proeicte de retail. 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Cea de-a patra doză de vaccin, mai puţin eficientă împotriva Omicron – studiu israelian
Cea de-a patra doză de vaccin, mai puţin eficientă împotriva Omicron – studiu israelian
Cea de-a patra doză a unui vaccin anti-COVID-19 determină o creştere a numărului de anticorpi până la niveluri mai ...
Sorin Cîmpeanu anunţă că elevii care lipsesc de la şcoală la confirmarea unui caz de coronavirus în clasă pot fi puşi absenţi
Sorin Cîmpeanu anunţă că elevii care lipsesc de la şcoală la confirmarea unui caz de coronavirus în clasă pot fi ...
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni seară, că ordinul comun al ministrului Educaţiei şi ministrului ...
Dacia și-a majorat cu 1,3% vânzările în Europa
Dacia și-a majorat cu 1,3% vânzările în Europa
Raportul Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) privind înmatriculările de autoturisme din Europa arată ...