Cum vă puteţi gestiona timpul şi afacerea corespunzător. Performaţi găsind cele mai bune soluţii

Trebuie să ne concentrăm mai mult ca niciodată pe gestionarea, salvarea sau găsirea de noi soluții de business. Vom depăși cu bine această perioadă și cu ajutorul tehnologiei putem îmbunătăți relațiile cu clienții, putem găsi noi parteneri de afaceri sau chiar vom putea dezvolta produse și servicii care să ofere un impuls afacerii în această perioadă de criză.
Economica.net - vin, 17 apr. 2020, 11:19
Cum vă puteţi gestiona timpul şi afacerea corespunzător. Performaţi găsind cele mai bune soluţii

Cinci pași importanți de reținut

1. Gândiți analitic și concentrați-vă pe nevoile clienților. Flexibilitatea este un atu în zilele noastre. Fără a fi cazul pentru reinventare sau închidere, găndiți-vă cum puteți face astfel încât produsele sau serviciile dumneavoastră să poată fi utile pentru clienți și cum puteți ajunge mai ușor la aceștia.

2. Fiți aproape de personalul firmei dumneavoastră. Munca de acasă poate fi grea pentru echipă. Dar realizarea de apeluri video și stabilirea de video-meeting-uri cu ei, poate fi o adevărată sursă de inspirație pentru noi idei sau impulsionare în activitățile curente. Menținerea unui spirit de echipă ridicat în această perioadă este important pentru a stimula productivitatea.

3. Gândiți-vă cum să vă îmbunătățiți vânzările în mediul online. Veți interacționa mai ușor cu clienții creând un magazin online și updatați-vă paginile de social media ale companiei.

4. Efectuați livrări. În perioada în care trebuie să rămânem acasă cât mai mult timp, aveți grijă de clienții dumneavoastră și realizați servicii de livrare utile și rapide.

5. Investiți și actualizați computerele din companie pentru a le face mai performante. Dacă aveți în vedere ideile de mai sus, este esențial să aveți un software performant care să nu vă dezamăgească atunci când doriți ca toate îmbunătățirile să fie realizate și implementate rapid. Deoarece de obicei aceste achiziții nu sunt ieftine, acum puteți economisi bani pentru alte investiții necesare.

Magazinul online G2deal.com vă oferă Windows 10 Pro și Office 2016 Professional Plus la un cost foarte bun. Folosind un cod de discount atunci când ajungeți la pagina finală a tranzacției, veți beneicia de un discount suplimentar.

Promoțiile de Paște G2deal.com sunt:

WINDOWS 10 PRO PROFESSIONAL CD-KEY (32/64 BIT) 12.91€

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (2 PC) 18.85€

MICROSOFT OFFICE 2016 PRO PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1 PC) 24.91€

WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2016 PRO –BUNDLE 30.84€

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit) 12.08€

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1PC) 51.65€

WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2019 PRO – BUNDLE 58.78€

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC 13.11€

Microsoft Office 365 (1 Year) 1 Device (Windows) 16.39€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle 50.83€

Windows 10 Home + office 2016 Pro – Bundle 28.69€

Microsoft Windows 10 Home OEM Scan CD Key Global 15.17€

Rețineți că aceste coduri nu pot fi adăugate la o versiune de Windows 10 Home deja instalată. Trebuie să fie activă versiunea Windows Pro.

Pasul 1: Mai întâi trebuie să achiziționați versiunea de soft Windows 10 Pro OEM. Puteți face acest lucru accesând link-ul de mai jos și parcurgând etapele de achiziție. Folosiți codul de reducere “EC18” pentru a obține 18% discount față de prețul de listă.

Cumpărați WINDOWS 10 PRO PROFESSIONAL CD-KEY (32/64 BIT) la doar 12.60 € folosind codul “EC18” la finalizarea achiziției. În mod obișnuit acest produs costă 115.59 €, deci veți obșine un beneficiu bun la achiziționare.

Pasul 2: Key-ul de licență pentru Windows 10 Pro vă va fi trimis pe e-mail. Îl veți folosi la sfârșitul procesului de instalare.

Pasul 3: Instalarea corectă a versiunii de Windows 10 Pro este foarte importantă. Rețineți că va trebui să aveți instalat inițial Windows Pro, deoarece nu puteți face upgrade de la Windows 10 Home la Windows 10 Pro

Pasul 4: Doar dați click și parcurgeți următorii pași: Control Panel> All Control Panel Items> System. Veți vedea o opțiune numită Activate Windows sau Change Product Key și pentru a continua, aceasta trebuie selectată.

Pasul 5: Va apărea deschisă o fereastra nouă, intitulată Enter your product key unde va trebui să adăugați key-ul de produs achiziționat la pasul 1 și primit pe email.

O altă ofertă bună din partea magazinului online G2deal.com este mai jos:

Achiziționați MICROSOFT OFFICE 2016 PRO PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1 PC) la doar 24.30 € folosind codul “EC18” la finalizarea tranzacției. Acest produs de obicei se găsește la prețul de 399 €.

Descărcați versiunile corecte ale sistemelor de operare dorite pe computer, înainte de a le activa cu key-urile noi primite pe e-mail. Găsiți mai jos variantele utile ale versiunilor Microsoft:

Microsoft Windows 10 Professional: [Download link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Download link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Download link]

Te-ar mai putea interesa și
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila, distribuitorul pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, a finalizat tranzacția pentru achiziționarea a 100% din părțile sociale ale companiilor Parmafood......
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași (ATB) vrea să își crească productivitatea cu 25% până în 2030 cu ajutorul accelerării procesului ...
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență ...
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig ...