1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Cumpărături de noapte cu reduceri de 10% la mobilier

Retailerul de mobilă kika organizează o noapte de cumpărături în care toate produsele po fi achiţionate cu discounturi de 10%.

06 feb, 2013 | | ECONOMICA.net

Retailerul de mobilier austriac kika va organiza pe 7 februarie, în magazinul său din zona comercială Militari din Bucureşti, o noapte de cumpărături cu reduceri de 10% la toate produsele de mobilier.  Perioada reducerilor ţine între 18:00 şi 23:00 cu menţiunea că nu se aplică discount la  produsele deja reduse, cele marcate cu "Cel mai bun preţ", toate produsele din gamele Now! by Hülsta, JOOP!, Austroflex, bucătăriile Blogg şi aparatele electrocasnice.

Pe lângă această ofertă, din magazinul kika se mai pot achiziţiona până pe 10 februarie ustensile de bucătărie,veselă, tacâmuri şi pahare cu un discount de 30%, iar până pe 3 martie sunt reduceri de 30% la o gamă de bucătării şi de 20% la o cameră pentru bebeluşi.

Primul şi singurul magazin kika din România, ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 27.000 m2, a fost deschis în anul 2008, în zona comercială Militari din Bucureşti, şi a reprezentat o investiţie de 31 milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO