Cushman&Wakefield Echinox l-a adus, în poziția de Partner – Land & Industrial Agency, pe Andrei Brînzea de la CBRE

Cushman & Wakefield Echinox l-a adus pe Andrei Brînzea de la CBRE, care v-a ocupa poziția de Partner - Land & Industrial Agency. Acesta a lucrat în ultimii patru ani la CBRE unde a ocupat postul de Head of Land Development.
Economica.net - joi, 06 feb. 2020, 09:42
Cushman&Wakefield Echinox l-a adus, în poziția de Partner - Land & Industrial Agency, pe Andrei Brînzea de la CBRE

Andrei Brînzea are o experiență de peste 12 ani în domeniul imobiliar, fiind implicat in dezvoltarea reţelei de magazine pentru lanţurile Lidl și Kaufland şi în consultanţă pentru dezvoltarea terenurilor comerciale, rezidenţiale şi industriale. Pe parcursul carierei a fost implicat într-o serie de tranzacții cu terenuri pentru dezvoltări mixte cu o valoare totală de aproximativ 80 de milioane de euro.

Andrei va coordona departamentul Industrial şi se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

„Îmi place să accept noi provocări și mă bucur sa fac parte dintr-o echipă experimentată, unde voi avea ocazia să activez în două sectoare importante, care traversează o perioadă de dezvoltare extrem de dinamică: industrial şi terenuri. Prin această nouă poziție voi avea o viziune mai amplă asupra ciclului de viață al activelor imobiliare și voi putea aduce valoare adăugată clienților noștri”, spune Andrei Brînzea, Partner – Land & Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

România este o piață interesantă pentru sectorul industrial, fiind atractivă prin costurile de producție și politicile fiscale ale ţării. Creșterea din ultimii ani a logisticii a fost una sustenabilă, datorită evoluției economice pozitive şi a pieței de comerț online. În ceea ce privește sectorul de terenuri, există cereri atât din partea dezvoltatorilor mari, cât și din partea companiilor care vor sa realizeze unități de producție și retail.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară, activă ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Industrial, înfiintat în urmă cu peste 15 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind doar în ultimii trei ani contracte de închiriere de aproximativ 100.000 de metri pătraţi.

Te-ar mai putea interesa și
Autobuze electrice în București: Turcii de la Otokar contestă o cerință din caietul de sarcini
Autobuze electrice în București: Turcii de la Otokar contestă o cerință din caietul de sarcini
Producătorul de autobuze Otokar a depus contestație în cadrul licitației pentru achiziția a 100 de autobuze electrice în București. Compania din Turcia solicită mai exact clarificarea unei......
Atenționare de călătorie în Bulgaria. Au intrat în vigoare noi prevederi privind taxele de drum
Atenționare de călătorie în Bulgaria. Au intrat în vigoare noi prevederi privind taxele de drum
În Bulgaria, începând cu luna iulie, au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum (TOLL) pentru circulaţia ...
Grecia acuză Turcia că numai în luna iunie i-a încălcat spațiul aerian de 760 de ori
Grecia acuză Turcia că numai în luna iunie i-a încălcat spațiul aerian de 760 de ori
Avioanele de luptă şi dronele Turciei au pătruns ilegal de 760 de ori luna trecută în spaţiul aerian al Greciei, a ...
Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti se opune planurilor Administrației de a tăia vegetația de pe dig și de a înlocui panourile de informare și foișoarele
Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti se opune planurilor Administrației de a tăia vegetația de pe dig și de a înlocui ...
Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti (APNV) anunţă că Administraţia parcului intenţionează să taie vegetaţia care ...