1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox va administra clădirea Mendeleev Office 5 de 4.500 mp

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze Mendeleev Office 5, clădire de birouri livrată recent ȋn centrul Bucureştiului de către Akcent Development.

19 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Aceasta este a patra clădire de birouri ce intră sub administrarea Cushman & Wakefield Echinox, departamentul de Asset Services având atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. 

La momentul livrării, gradul de ocupare al clădirii este de peste 60%, printre chiriaşi regăsindu-se companii de consultanţă financiară, PR şi marketing sau construcţii (Jazz Communication, Tud Investment Consulting, Aktor, Skin Media). Discuţii avansate sunt pentru etajele 6 şi 7, astfel că disponibile spre închiriere mai sunt doar etajul 1 şi parterul, unde este posibilă amenajarea a două spaţii comerciale.

Mendeleev Office 5 este dezvoltată de compania Akcent Development, care deține în portofoliu și imobilul Eminescu Offices, aflat sub administrarea echipei Cushman & Wakefield Echinox și clădirea Rosetti Tower.

„Încrederea clienților noștri și determinarea echipei de a livra servicii de calitate profesională premium ne-au recomandat în a fi desemnaţi administratori al proiectului Mendeleev Office 5. A fost o muncă îndelung susținută pe parcursul anului 2019, timp în care echipa noastră s-a implicat împreună cu proprietarul în cele două proiecte de birouri, Eminescu Offices și Mendeleev Office 5, iar mandatarea noastră a venit ulterior firesc la începutul acestui an”, spune Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Asset Services administrează proiecte de retail, birouri si logistice cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de peste 400.000 de metri pătraţi ȋn Bucureşti şi alte oraşe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO