1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox va administra proiectul de birouri Eminescu Office

Cushman & Wakefield Echinox va administra clădirea de birouri Eminescu Office de 7.000 mp, finalizată recent în Bucureşti de Akcent Development în apropiere de Piața Romană.

07 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Eminescu Office este a treia clădire preulată în administrare de consultantul imobiliar, are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete.

Spațiile de birouri sunt open space, cu terase pe fiecare etaj, designul clădirii facilitând accesul luminii naturale în toate zonele. 

„Preluarea celei de a treia clădiri de birouri în administrarea echipei noastre de asset services de la începutul acestui an înseamnă pentru noi că am reuşit să câştigăm încrederea proprietarilor şi dezvoltatorilor. Suntem mândri să ne ocupăm de administrarea clădirii Eminescu Office pentru că este un proiect ce a prins viaţă datorită potenţialului pe care l-au văzut proprietarii în zona centrală a oraşului”, spune Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox.

Departamentul de Asset Services al Cushman & Wakefield Echinox administrează proiecte de retail şi birouri cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de peste 170.000 de metri pătraţi ȋn Bucureşti şi alte oraşe.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO