Dacia lansează campania de promovare pentru Spring în mai multe orașe europene

Oficialii Dacia au anunțat astăzi că ziua echinocțiului de primăvară va marca atât debutul precomenzilor cât și al campaniei publicitare pentru modelul electric Spring.
Robert Stan - joi, 18 mart. 2021, 15:43
Dacia lansează campania de promovare pentru Spring în mai multe orașe europene

Marca Dacia a ales ziua echinocțiului de primăvară, 20 martie, pentru deschiderea precomenzilor online pentru modelul Spring (primăvară în limba engleză). Acest moment va fi marcat și de două acțiuni, dezvăluirea creațiilor pe asfalt ale unor artiști urbani care ilustrează faptul că #SpringIsComing și o campanie publicitară plină de culoare cu o tușă fun va prezenta vehiculul electric la îndemâna tuturor.

Agilă, robustă, spațioasă pentru categoria sa, echipată cu o motorizare 100% electrică și beneficiind de o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP (305 km conform ciclului WLTP urban), Dacia Spring deschide noua eră a mobilității electrice la îndemâna tuturor. Este vehiculul electric cel mai accesibil de pe piața europeană.

În viziunea celor de la Dacia, o mașină care oferă esențialul poate fi și „fun”. Pentru a ilustra acest lucru, Dacia și Publicis Conseil au gândit o campanie plină de culoare care reamintește tuturor filozofia mărcii – oferirea a ceea ce este esențial pentru clienți la un preț accesibil.

Campania, realizată la Madrid de James F. Coton, pe acordurile melodiei „Mad World” în interpretarea lui Noëm, pune în paralel două lumi, fiecare existând alături de cealaltă, fără a se judeca reciproc.

Sloganul ales este „Noua Dacia Spring. 100% electric. Exclusiv pentru toți” și subliniază faptul că unele lucruri ar trebui să fie accesibile tuturor, iar mobilitatea electrică face parte dintre acestea.

Această campanie reflectă poziționarea Dacia ca brand care revoluționează piața auto. Asemenea mărcii, campania de publicitate exprimă ceea ce este esențial. Spotul publicitar va fi disponibil pe site-ul media Dacia sâmbătă, 20 martie.

Dacia lansează totodată împreună cu agenția Hopscotch operațiunea #SpringIsComing, derulată în mai multe orașe mari din Europa. Pentru că strada este locul de pornire a marilor schimbări, marca parte a grupului Renault s-a asociat cu o serie de artiști urbani pentru a aduce un vânt de libertate în domeniul mobilității.

În acest context, Dacia va dezvălui realizările a patru echipe de artiști urbani care au decorat străzile din Paris, Madrid, Milano și București cu creațiile lor originale.

Începând din 20 martie, publicul larg va putea descoperi pe rețelele sociale Dacia lucrările unor artiști de talent, recunoscuți pentru angajamentul lor în promovarea unei arte eliberate de orice constrângeri – William Roden (Paris), Media ODV (Madrid), Nicola Canarecci (Milano) și Sweet Damage Crew (București).

Citește și:

– Prețurile primului model electric al mărcii Dacia pentru România
– Dacia a prezentat noul model Spring, care are o motorizare 100% electrică VIDEO

Te-ar mai putea interesa și
Restart Energy a finalizat lucrările la o centrală solară pentru compania Romtextil, care au costat peste jumătate de milion de euro
Restart Energy a finalizat lucrările la o centrală solară pentru compania Romtextil, care au costat peste jumătate de ...
Restart Energy a anunțat astăzi că a finalizat construcția și instalarea unui sistem de generare a energiei fotovoltaice pentru compania Romtextil S.A. în valoare de peste jumătate de milion......
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP Inc. au anunțat un parteneriat istoric, pe mai mulți ani pentru promovarea inovării sustenabile și pentru ...
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Producătorul de armament VMZ Sopot, companie deţinută de statul bulgar, a raportat venituri record de 828 de milioane ...
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung Electronics a prezentat miercuri seară o analiză detaliată a gamei sale de televizoare și soundbar-uri pentru ...