1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Dacris investeşte 250.000 de euro pentru extinderea pe segmentul de lux

Dacris a investit 250.000 de euro pentru lansarea pe piaţa din România a brandului Namiki, unul dintre cele mai sofisticate brand-uri de instrumente de scris din lume şi al doilea ca volum în vânzările din magazinele exclusiviste din Europa, informează compania.

23 apr, 2014 | Agerpres

Sub brandul Namiki se află colecţii de stilouri realizate manual, pe baza unei tehnici de pictură cu materiale preţioase şi lăcuire, veche de peste o mie de ani.

Lansarea magazinului ArtPen, în care vor fi comercializate instrumentele de scris, a implicat o investiţie de aproximativ 250.000 de euro din partea Dacris.

'Există un segment de piaţă, format din colecţionari şi iubitori de artă, care apreciază transformarea gestului obişnuit de a scrie cu ceva de excepţie şi are resursele de a acoperi această pasiune cu sume între 500-10.000 de euro pentru a achiziţiona un stilou din colecţiile Namiki. Vom aduce în România colecţii în care sunt numai 99-150 de piese la nivel mondial', a spus Dan Faţi, acţionarul principal şi CEO al Dacris.

Dacris şi-a propus să atingă în România performanţa europeană a brand-ului Namiki în aproximativ doi ani, estimând vânzări de peste un milion de euro pentru primii doi ani.

Compania Dacris Impex este prezentă de 20 ani pe piaţa românească şi este specializată în importul, distribuţia şi comercializarea articolelor de birou şi a produselor tipărite. În prezent, compania are peste 290 de angajaţi şi un portofoliu de peste 5.000 de clienţi.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO