1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

News

Dan Diaconescu ar putea fi eliberat condiţionat

Dan Diaconescu - încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj - ar putea fi pus în libertate, după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis eliberarea condiţionată a acestuia, decizia nefiind definitivă, potrivit News.ro.

27 oct, 2017 | News.ro

"Admite propunerea de liberare conditionată privind pe petentul condamnat Diaconescu Dan Cristian. Dispune liberarea conditionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti (...) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere a inculpatului", este decizia pronunţată vineri de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 , citată de News.ro.

Hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

Fostul patron al OTV este încarcerat la Penitenciarul Jilava, de unde câteva sute de deţinuţi au fost propuşi pentru eliberare condiţionată în următoarea perioadă, în baza legii recursului compensatoriu..

Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. Dan Diaconescu a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO