1EUR = 4.7231 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Dan Ioniță confirmat membru neexecutiv în Consiliul de Administrație al RCS & RDS

Adunarea Generală a Acționarilor a RCS & RDS a confirmat luni numirea lui Dan Ioniță, co-director financiar al companiei, în calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline în cadrul Consiliului de Administrație al companiei.

12 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Dan Ioniță deține, din 2015, funcția de Co-Director Financiar al RCS & RDS. El s-a alăturat companiei în 2007, în calitate de Manager de Raportare, și a fost promovat Manager Financiar, în 2008. Anterior experienței din domeniul comunicațiilor electronice, Dan Ioniță a lucrat în audit și consultanță în afaceri. Este licențiat în Contabilitate, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, şi a absolvit un master în Sisteme Informatice. Dan Ioniță era membru neexecutiv interimar al CA, din data de 5 februarie 2019.

În cadrul aceleiași ședințe, AGA a mai luat hotărârea ca Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al CA al RCS & RDS S.A., să devină membru executiv al Consiliului, cu atribuții decizionale și de reprezentare a operatorului de comunicații mobile.
În prezent, componența CA al RCS & RDS S.A. este următoarea: Serghei Bulgac (Președinte al CA și Director general), Valentin Popoviciu (Vicepreședinte, membru executiv), Mihai Dinei (membru neexecutiv), Dan Ioniță (membru neexecutiv), Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).

Digi|RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România. Operatorul este deținut de compania-mamă Digi Communications NV, care derulează operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, figurând în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Pe principala sa piață, România, compania deține cea mai extinsă rețea de fibră optică, deservind peste cinci milioane de gospodării. La finalul anului 2018, Digi | RCS & RDS înregistra, în România, aproximativ 11 milioane de unități generatoare de venituri (RGU) pe toate segmentele de servicii de comunicații electronice (fixe și mobile).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO