1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 32 º

Finanţe şi bănci

Dan Manolescu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor

Dan Manolescu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, la cerere, potrivit unei Decizii semnată de premierul Victor Ponta şi publicată luni în Monitorul Oficial, transmite Agerpres. 

07 sep, 2015 | Agerpres

'La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Dan Manolescu se eliberează, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice', se menţionează în actul menţionat.

Potrivit Deciziei, Manolescu şi-a depus demisia din funcţie la Cabinetul primului ministru în data de 28 iulie 2015. El ocupa această funcţie de la începutul anului 2013.

Ministerul Finanţelor are patru secretari de stat.

Cotat ca un profesionist recunoscut in domeniu, Dan este fiul Mariei Manolescu, care de asemenea a fost secretar de stat pe legislatie fiscala in perioada 2001 - 2004 si a condus proiectul codului fiscal al Romaniei finalizat in forma initiala in 2003 in urma unui efort fara precedent de consultare a expertilor in domeniu si a mediului de business. "Noi am negociat atunci cu doamna Manolescu, acum cu Dan Manolescu si speram ca, daca va avea un copil sa negociem cu el viitorul Cod Fiscal", marturisea presedintele unui jucator din Big4 la o conferinta de profil. Manolescu voia sa se retraga din Finante inca din luna iunie, dar a fost convins sa ramana pana la aprobarea Codurilor in Parlament.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO