1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Finanţe şi bănci

Dan Manolescu pleacă de la Finanţe - surse

Dan Manolescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor, va parasi institutia incepand de la 1 septembrie, spun surse din piata citate de Hotnews. El se intoarce in mediul privat, de unde a fost recrutat pentru a-l sprijini pe liberalul Daniel Chitoiu in reformarea Finantelor.

19 aug, 2015 | Hotnews

Cotat ca un profesionist recunoscut in domeniu, Dan este fiul Mariei Manolescu, care de asemenea a fost secretar de stat pe legislatie fiscala in perioada 2001 - 2004 si a condus proiectul codului fiscal al Romaniei finalizat in forma initiala in 2003 in urma unui efort fara precedent de consultare a expertilor in domeniu si a mediului de business. "Noi am negociat atunci cu doamna Manolescu, acum cu Dan Manolescu si speram ca, daca va avea un copil sa negociem cu el viitorul Cod Fiscal", marturisea presedintele unui jucator din Big4 la o conferinta de profil. Manolescu voia sa se retraga din Finante inca din luna iunie, dar a fost convins sa ramana pana la aprobarea Codurilor in Parlament.

Manolescu, 37 de ani, este secretar de stat coordonator al procesului de elaborare a legislatiei, politicilor si reglementarilor contabile si fiscale de doi ani, fiind Sustinut initial de PNL la intrarea in guvern in ianuarie 2013, Dan Manolescu a fost mentinut in functie de premierul Victor Ponta, care i-a si dat drept de semnatura in Ministerul Finantelor in perioada de interimat de dupa demisia lui Daniel Chitoiu. Citeşte mai departe pe Hotnews

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO