1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Finanţe şi bănci

Dan Pascariu va părăsi începând de mâine funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al Unicredit Bank

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank, Dan Pascariu, şi-a anunţat, în şedinţa de joi, decizia de a se retrage din funcţie începând cu data de 3 aprilie 2020, informează banca printr-un comunicat remis AGERPRES.

02 apr, 2020 | Agerpres

"Îi mulţumesc lui Dan Pascariu, în numele Directoratului şi al tuturor colegilor, pentru contribuţia avută la dezvoltarea sistemului bancar şi, în special, a băncii noastre. Este una dintre cele mai importante figuri în istoria UniCredit Bank, cu o contribuţie relevantă şi constantă în crearea unei culturi organizaţionale sănătoase. Îi dorim tot ce este mai bun şi sunt convins că şi pe viitor va rămâne aproape de noi", a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Prin activitatea sa din ultimii 12 ani în cadrul UniCredit Bank, timp în care a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere, Dan Pascariu este unul dintre oamenii care au avut un impact deosebit asupra organizaţiei, precizează reprezentanţii băncii.

Continuitatea activităţilor programate ale Consiliului de Supraveghere până la o nouă nominalizare pentru rolul de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere va fi asigurată de poziţia de vicepreşedinte al Consiliului de Supraveghere, se menţionează în comunicat.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o reţea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienţi. Grupul este prezent în România prin UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO