BCR vrea să deschidă cel puţin zece sucursale în fiecare an

BCR ar urma să deschidă cel puţin 10 sucursale în fiecare an, unele dintre ele axate şi pe noul concept de unitate digitală eXperience BCR, care îşi propune să revoluţioneze experienţa clienţilor, printr-o interacţiune cu tehnologiile bancare într-un model interactiv prietenos şi educativ, a anunţat, miercuri, Dana Demetrian, Vicepeşedinte Retail&Private Banking, BCR, într-o conferinţă de presă.
Economica.net - mie, 27 ian. 2016, 11:17
BCR vrea să deschidă cel puţin zece sucursale în fiecare an

‘Încercăm să creăm acest concept de ecosistem digital. Vom dezvolta acest tip de experienţă digitală şi vom avea cel puţin 10 agenţii digitale, unele pornite anul acesta, altele mai tarziu. Vrem să deschidem cel puţin zece agenţii în fiecare an, unele dintre ele digitale. În 2016 vom porni şi în alte oraşe mari. Vrem să multiplicăm conceptul în centrul oraşelor mari. Suntem un grup care a debutat digital. Investiţiile sunt foarte mari. Vorbim de milioane de euro’, a spus Demetrian, cu ocazia inaugurării oficiale a primei sucursale digitale de pe piaţa bancară din România, în Centrul de afaceri American House.

Pentru prima dată în România o unitate bancară integrează experienţa clientului cu tehnologii de Video-consilier – conceptul de consiliere video live, Masa cu ecran Interactiv – asistenţă prin simulatoare de produse şi servicii bancare, Idesk – Ecran informativ prin care clientul participă în mod direct împreună cu consilierul pentru identificarea celor mai bune soluţii pentru nevoile sale financiare, Servicii complete de tranzacţii bancare 24/24, a precizat Dana Demetrian.

Noul concept de unitate digitală include şi un Business HUB pentru clienţii BCR, unde pot avea loc întâlniri cu partenerii de afaceri, spaţiul fiind dedicat şi echipat în acest scop cu wi-fi, conference call system, TV LCD pentru proiecţii.

‘Video Consilierul’, facilitate a unităţii eXperience BCR, este disponibil pentru clienţi după finalizarea programului cu publicul, printr-o sesiune video live care permite într-un mod interactiv transmiterea de informaţii şi simulări de calcul direct pe ecranul din faţa clientului. Masa cu ecran interactiv este o tehnologie cu triplu rol de pre-consiliere, informare şi educare a clienţilor prezentă şi ea 24/24. În plus, faţă de acest triplu rol, masa interactivă poate deveni loc de joacă pentru copiii clienţilor, oferind părinţilor confortul total al consilierii.

‘eXperience BCR marchează un pas important în ceea ce BCR şi-a propus să ofere clienţilor săi. Aşa cum am promis ne dorim ca fiecare client al băncii să regăsească în BCR un partener. Şi pentru aceasta investim susţinut în agenţii, tehnologie şi oameni punând la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a testa şi de a înţelege serviciile bancare la un alt nivel. Aducem evoluţia tehnologiei şi interacţiunea umană de încredere într-un concept integrat de agenţie a viitorului. eXperience BCR – sucursala digitală va deveni un instrument major în strategia de educare a clienţilor pentru digital banking’, a subliniat Vicepeşedinta Retail&Private Banking, BCR.

Odată cu noul concept de sucursală digitală, clienţii vor economisi timp care va putea fi folosit pentru o consiliere de calitate. Timpul de aşteptare la ghişee se va reduce, experienţa bancară a clientul va fi optimizată prin accesarea rapidă a informaţiilor, prin testarea unor opţiuni inovative într-un mediu unde clienţii pot beneficia de asistenţă specializată şi disponibilitate extinsă a unor servicii complexe.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, cu active de 14,4 miliarde euro.

BCR oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 21 de centre de afaceri şi 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajaţi deservesc 16,2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia).

Te-ar mai putea interesa și
Statele UE vor să impună politici de reglementare a activității „influencerilor”
Statele UE vor să impună politici de reglementare a activității „influencerilor”
Miniştrii Culturii din statele UE au cerut marţi la o reuniune a Consiliului UE măsuri pentru încurajarea unui comportament responsabil în rândul "influencerilor" activi pe reţelele de......
Beijingul se opune ferm majorării tarifelor vamale de către SUA și amenință cu represalii
Beijingul se opune ferm majorării tarifelor vamale de către SUA și amenință cu represalii
China se opune ferm majorării semnificative a tarifelor vamale de către SUA, a anunţat marţi Ministerul Comerţului de ...
ANAF organizează seminarii online pentru completarea și depunerea Declarației unice
ANAF organizează seminarii online pentru completarea și depunerea Declarației unice
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează seminarii online dedicate Declaraţiei unice şi reaminteşte ...
Mai mulți foști lideri politici europeni, printre care și Adrian Năstase, sfătuiesc Bulgaria să realizeze o campanie de sensibilizare pe scară largă în privința adoptării euro
Mai mulți foști lideri politici europeni, printre care și Adrian Năstase, sfătuiesc Bulgaria să realizeze o campanie ...
Câţiva dintre foştii lideri de guvern din Europa care participă la Sofia la o conferinţă dedicată trecerii la euro ...