Dăncilă: Din Estonia vom inaugura prima cursă aeriană Tallinn – Constanţa

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că urmează să fie inaugurată prima cursă aeriană Tallinn - Constanţa, care va contribui la dezvoltarea turismului din cele două ţări.
Economica.net - mie, 13 iun. 2018, 13:21
Dăncilă: Din Estonia vom inaugura prima cursă aeriană Tallinn - Constanţa

‘Din Estonia vom inaugura prima cursă aeriană Tallinn – Constanţa, urmând ca pe perioada verii aceste curse să aibă un zbor regulat şi cred că acest lucru este foarte important şi va susţine turismul între cele două ţări’, a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Totodată, Dăncilă a precizat că duminică va fi inaugurat consulatul Estoniei la Constanţa, fapt care ‘va apropia’ această ţară de România.

Şefa Executivului a făcut aceste precizări în contextul în care a anunţat că va efectua, începând de joi, vizite în Lituania şi Estonia.

‘Mâine voi pleca într-o vizită în Lituania, urmată de o vizită în Estonia. Este foarte important să vorbim cu guvernele acestor ţări. Avem pe agenda europeană dosare de interes major pentru toate statele europene şi cred că trebuie să vedem lucrurile comune, să susţinem interesul României, să vedem provocările la care trebuie să răspundem şi modul în care înţeleg statele membre ale Uniunii Europene să răspundă acestor provocări’, a spus Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...