1EUR = 4.8396 RON | Bucureşti 20 º

News

Dăncilă: Peste 200 milioane de lei, alocaţi în special pentru despăgubirile în urma evoluţiei pestei porcine

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că o sumă de peste 200 de milioane de lei este disponibilă în special pentru plata despăgubirilor în urma evoluţiei pestei porcine africane, dar şi pentru achiziţia de dezinfectanţi, kituri de laborator şi alte materiale necesare ANSVSA.

05 sep, 2018 | Agerpres

"Am luat mai multe măsuri pentru a-i sprijini financiar pe toţi cei care au avut de pierdut din cauza pestei porcine africane, cât şi pentru combaterea răspândirii virusului", a declarat prim-ministrul, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit şefei Executivului, suplimentar faţă de sumele prevăzute în rectificarea bugetară pentru despăgubirea crescătorilor de porci, respectiv peste 160 de milioane de lei, Ministerul Finanţelor a transferat ANSVSA încă 40 de milioane de lei.

"Prin urmare, sunt disponibili peste 200 de milioane de lei, în special pentru plata despăgubirilor în urma evoluţiei pestei porcine africane, dar şi pentru achiziţia de dezinfectanţi, kituri de laborator şi alte materiale necesare ANSVSA", a mai afirmat Dăncilă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO