1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

News

Dăncilă: PSD va merge înainte cu guvernarea. Fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce România mai departe

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că PSD "va merge înainte cu guvernarea ţării", precizând că îi va avea alături pe toţi cei din ALDE şi Pro România "care înţeleg că fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce niciodată România mai departe".

26 aug, 2019 | Agerpres

"PSD va merge înainte cu guvernarea ţării şi alături de noi vor veni toţi cei din ALDE şi Pro România care au curajul de a-şi asuma acest proces, care înţeleg că fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele şi calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetăţenii care ne-au dat votul şi încrederea în 2016. Dacă unii dintre membrii ALDE nu înţeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în faţa românilor, în faţa colegilor de bună-credinţă care au fost sacrificaţi în numele unor interese mărunte, în faţa celorlalte instituţii ale statului român şi în faţa partenerilor noştri externi.", a scris Dăncilă, luni, pe Facebook.

Liderul social-democrat susţine că PSD va asigura "stabilitatea" guvernării, adăugând că este importantă credibilitatea pe plan extern.

"Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul ţării şi ce credibilitate avem în plan extern", a adăugat Viorica Dăncilă.

Forurile de conducere ale ALDE vor decide, luni, ieşirea de la guvernare, urmând ca miniştrii susţinuţi de acest partid să îşi dea demisia în prima şedinţă de guvern, potrivit unor surse politice.

PSD s-a reunit de urgență, luni, în ședința CEx, începând cu ora 17.00, la Palatul Victoria, în contextul în care ALDE decide chiar în acest moment, în ședința Biroului Politic Național, ieșirea de la guvernare.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO