1EUR = 4.8722 RON | Bucureşti 30 º

News

Dăncilă, un nou răspuns după ce Iohannis i-a cerut demisia: Viaţa merge înainte

Premierul Viorica Dăncilă a spus, luni seară, că îşi propune să ducă mai departe implementarea programului de guvernare şi că "viaţa merge înainte" în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, demisia din funcţia de prim-ministru.

30 apr, 2018 | News.ro

"Categoric, pentru mine viaţa merge înainte şi duc mai departe implementarea programului de guvernare", a spus Viorica Dăncilă, într-un interviu la România TV, întrebată de moderatorul emisiunii dacă concluzia este că viaţa merge mai departe, după ce preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea. Şeful statului a invocat disputa Guvern - BNR şi memorandumul privind mutarea ambasadei României la Ierusalim.

Premierul Viorica Dăncilă a avut o primă reacţie după aproximativ nouă ore, într-un interviu la România TV, a cărui primă parte a fost difuzată vineri seară.

Ea a spus că nu va demisiona pentru că nu are niciun motiv, că s-a simţit jignită de aprecierile preşedintelui Klaus Iohannis şi că va merge mai departe. "Voi merge mai departe. Preşedintele nu are atribuţii în a demite un prim-ministru", a afirmat Dăncilă. Ea a mai susţinut că preşedintelle "dorea să medieze o dispută imaginară între Guvern şi BNR, dar, în acelaşi timp, vrea un război între Guvern şi Administraţia Prezidenţială".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO