1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

News

Daniel Florea: Din discuţiile cu Teodorovici a reieşit că vom primi banii prevăzuţi în Legea bugetului de stat

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat marţi că din discuţiile purtate zilele trecute cu ministrul Finanţelor Publice a reieşit că municipalităţile îşi vor primi banii din impozitul pe venitul global aşa cum prevede Legea bugetului de stat.

23 iul, 2019 | ECONOMICA.net

"Eu aş vrea să primim banii pe care-i avem trecuţi în Legea bugetului de stat, în acel moment toate problemele se vor rezolva. Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Teodorovici zilele trecute a reieşit că, într-adevăr, vom primi banii aşa cum sunt trecuţi în lege, motiv pentru care nu am motive să mă arăt supărat în acest moment. Bineînţeles că aş fi fost fericit dacă i-aş fi avut mai devreme, dar dacă-i vom primi în august încă e bine", a susţinut Florea, înainte de şedinţa conducerii PSD.

Primarul Sectorului 5 a adăugat că la Bucureşti procentul din impozitul pe venitul global care urmează să fie acordat Primăriilor de sector şi Primăriei Capitalei este de 50%, iar în ţară - 60%.

"Avem de luat o parte importantă pe lunile ianuarie, februarie, martie, nişte bani absolut necesari pentru a ne putea derula proiectele şi pentru a putea plăti investiţiile, dar, din discuţiile pe care le-am avut, a reieşit că vom primi aceşti bani, motiv pentru care nu vreau să fac alte comentarii, cred că va fi bine. În acest moment suntem bine", a spus Florea.

Marţi după-masă, la Ministerul Finanţelor Public, urmează să aibă loc o nouă rundă de discuţii între reprezentanţii autorităţilor locale şi ministrul de Finanţe.

Sursa: AGERPRES

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO