1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Danubius Health Spa Resorts a unit cele 26 de hoteluri din portofoliu sub brandul operatorului spa Ensana

Grupul hotelier Danubius Health Spa Resorts a reunit toate cele 26 de hoteluri cu competențe medicale şi Spa pe care le deţine în Republica Cehă, Ungaria, România și Slovacia sub umbrela Ensana, cel mai mare operator medical spa din Europa.

12 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

Grupul Ensana a fost creat ca urmare a creșterii uriașe pe care turismul de sănătate și wellness a avut-o la nivel mondial. Este vorba despre o piață ce valoreaza 580 miliarde de euro, și care este estimată să  ajungă până la 834 miliarde de euro în 2022.

„Cautăm continuu să ne extindem și să descoperim noi oportunități. Am investit deja în mod semnificativ în hotelurile noastre și nu ne oprim aici. În viitor, vom implementa noi tratamente, vom oferi noi facilități de relaxare și desigur, locuri de muncă", punctează Mark Hennebry, președintele Ensana.

Portofoliul de hoteluri din cadrul grupului Ensana include o gamă largă de proprietăți istorice, inclusiv băi romane, ce datează din 1896.

Grupul deţine în România Sovata Ensana Health Spa Hotels şi va deschide deschide în primăvara anului 2020 a Ursina Ensana Health Spa Hotel, un hotel de 3 stele cu 144 de camere, bază de tratament și spa propriu, o investiție de peste opt milioane de euro. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO