1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Extern

Datele personale ale Angelei Merkel şi ale preşedintelui german, Frank-Walter Steinmeier, printre cele publicate de hackeri pe Twitter

Datele personale ale cancelarului german Angela Merkel, dar şi ale preşedintelui german, Frank-Walter Steinmeier, se află printre cele publicate de hackeri pe Twitter, potrivit Ziarului Rheinische Post. Purtătorul de cuvţnt al Guvernului german a afirmat, însă, într-o conferinţă de presă că nu au fost publicat informaţii sensibile din cancelarie, "nici de la cancelar", potrivit News.ro

04 ian, 2019 | News.ro

Corpul de securitate naţională al Germaniei, BSI, s-a întrunit, vineri, după ce s-a aflat de atacul asupra a sute de politicieni cărora le-au fost publicate pe Twitter datele personale.

Politicieni din partidul de extremă-stânga Linke se află printre cei afectaţi, inclusiv Dietmar Bartsch, liderul grupării Linke în camera inferioară a Parlamentului.

Ziarul Rheinische Post a informat că printre cei afectaţi se numără şi cancelarul Angela Merkel şi preşedintele Frank-Walter Steinmeier.

"Datele personale şi documentele aparţinând a sute de politicieni au fost publicate online", a informat Martina Fietz, purtătorul de cuvânt a Guvernului german, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Având în vedere o evaluare iniţială, nu au fost publicat informaţii sensibile din cancelarie, "nici de la cancelar", a adăugat ea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO