De ce este Paysafecard o metodă de plată sigură pentru cazinourile online?

Paysafecard este o metodă de plată online care poate fi folosită și în cadrul cazinourilor virtuale. Ea se bazează pe niște vouchere cu un cod PIN din 16 cifre care nu este bazat pe informațiile bancare sau personale ale utilizatorului. Aceste vouchere se pot achiziționa din diferite puncte de vânzare, iar pentru efectuarea unei plăți online cu ajutorul lor, tot ce au de făcut cei care le deţin este să folosească codul unui voucher pe site-ul unde vor să efectueze o plată, ca de exemplu, atunci când joacă jocuri de noroc online.
Economica.net - lun, 13 iul. 2020, 08:51
De ce este Paysafecard o metodă de plată sigură pentru cazinourile online?

În acest mod, datele cu caracter sensibil ale utilizatorului se păstrează în deplină siguranță, fără a fi necesară înregistrarea lor pe site-urile cazinourilor online, sau în orice alt colț din spațiul virtual. Pentru mai multe detalii despre modul de utilizare a voucherelor Paysafecard și metodele de efectuare a plăților la cazinourile online, puteți găsi o mulţime de informaţii aici.

 

Ce avantaje oferă metoda de plată Paysafecard pentru jucătorii la cazinourile online?

În ciuda faptului că Paysafecard nu are încă foarte multă vechime pe piață, majoritatea cazinourilor online o acceptă ca metodă de plată dintr-o serie de motive foarte avantajoase pentru utilizatori. Printre acestea se numără posibilitatea de a face tranzacții sigure, instantanee și complet anonime pe internet, iar de cele mai multe ori, comisionul perceput la depunere este 0. În plus, valoarea minimă a unei depuneri este foarte mică, ceea ce dă posibilitatea unui număr mare de utilizatori să folosească această metodă de plată, indiferent de bugetul de care dispun.

Cu toate acestea, pentru că este o metodă de plată încă foarte nouă, este bine ca înainte să-ți faci planuri de joc, să verifici mai întâi dacă la cazinoul online unde vrei să-ți încerci norocul se acceptă Paysafecard ca metodă de plată sau nu. Bineînțeles, posibilitatea de plată prin Paysafecard nu este singura caracteristică a cazinourilor online ce trebuie verificată înainte de a porni într-o aventură. La fel de importante sunt și bonusurile de bun-venit, colecția de jocuri puse la dispoziția doritorilor și cazinoul live.

Mai mult, dacă vrei să joci de pe un terminal mobil, trebuie să te asiguri că site-ul cazinoului ales de tine are și o aplicaţie specială pentru astfel de dispozitive, altfel se recomandă optarea pentru un alt site.

Sunt foarte multe criterii de luat în calcul în alegerea unui cazino online care să-ți satisfacă fără excepție toate dorințele tale în calitate de jucător. De aceea, în ceea ce privește posibilitatea de plată prin Paysafecard, pe site-ul cazinouri.info poți găsi o listă cu majoritatea cazinourilor din România care acceptă această metodă.

Cum te poți feri de fraudă și înșelătorii atunci când joci jocuri de noroc online?

Când jocurile de noroc se transformă dintr-o simplă distracție într-un stil de viață, siguranța banilor investiți și a câștiurilor este totul! Chiar dacă au oferte atrăgătoare, nu încerca niciodată serviciile unui cazino online care nu este licențiat de Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc. Fără autorizația acestei instituții, nu poți niciodată să fii sigur dacă banii tăi sunt în siguranță sau riști să-i pierzi pe toți, iar datele cu caracter personal să-ți fie furate și folosite în scopuri criminale.

Principala diferență dintre site-ul unui cazino online licențiat și unul fără licență este faptul că jocurile primului sunt în permanență testate de organizații ce activează în domeniul gambling-ului și promovează o practică de joc responsabilă. În plus, cazinourile online cu autorizație au o politică de confidențialitate bine pusă la punct, în ton cu reglementările actuale, creată cu scopul de a te proteja ca persoană fizică.

Pentru ce fel de jocuri de noroc poți plăti în siguranță cu Paysafecard?

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, există multe cazinouri online care acceptă această inovativă metodă de plată. Dar indiferent de site-ul ales, vei observa imediat că cele mai multe jocuri de noroc pentru care poți plăti prin Paysafecard sunt cele de păcănele și diferite variante de ruletă, la care se adaugă jocul de Blackjack, Pokerul, Baccaratul și Bingoul. Toate aceste jocuri menționate până acum pot fi jucate în deplină siguranță efectuând mai întăi depuneri prin Paysafecard și bucurându-te apoi de numeroasele șanse de câștig.

Te-ar mai putea interesa și
Germania va crea un fond de 10 miliarde de euro pentru finanţarea start-up-urilor din tehnologie
Germania va crea un fond de 10 miliarde de euro pentru finanţarea start-up-urilor din tehnologie
Germania a decis să deblocheze 10 miliarde de euro pentru a susţine start-up-urile din tehnologie în etapa lor de creştere, o decizie care va impulsiona un sector care este crucial pentru......
Scăderea costurilor pentru energiile regenerabile subminează termocentralele pe cărbune – Agenţia Internaţională pentru Energie Regenerabilă
Scăderea costurilor pentru energiile regenerabile subminează termocentralele pe cărbune – Agenţia Internaţională ...
Costul surselor de producţie a energiei regenerabile este mai mic decât cel al noilor termocentrale pe cărbune şi chiar ...
Parteneriat între Finastra și Uni Systems pentru soluții și servicii de trezorerie, plăți și risc pe piața din Romania
Parteneriat între Finastra și Uni Systems pentru soluții și servicii de trezorerie, plăți și risc pe piața din Romania
Finastra a încheiat un nou parteneriat cu Uni Systems Information Technology S.M.SA (Uni Systems), o companie de integrare ...
Joburi în IT. Compania de tehnologie SII România angajează peste 150 de ingineri
Joburi în IT. Compania de tehnologie SII România angajează peste 150 de ingineri
SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții IT, a încheiat anul fiscal 2020 (aprilie ...