De ce este WordPress cea mai potrivită soluție pentru dezvoltarea unui site business

Indiferent dacă aveți deja un site pentru afacerea dumneavoastră sau de abia de acum încolo intenționați să vă construiți unul, vă recomandăm să lecturați acest articol pentru a descoperi câteva din secretele platformei Wordpress.
Economica.net - mie, 12 feb. 2020, 10:14
De ce este Wordpress cea mai potrivită soluție pentru dezvoltarea unui site business

WordPress este una din cele mai utilizate și apreciate platforme folosite pentru crearea website-urilor profesionale la nivel mondial, iar despre cele mai importante 5 motive pentru a o folosi, dar și despre servicii de găzduire WordPress la cele mai avantajoase prețuri vom discuta în rândurile cu urmează.

5 Motive importante pentru a-ți construi un site WordPress

#1 WordPress este o platformă potrivită și pentru începători

Principalul avantaj al platformei WordPress este faptul că puteți să vă construiți un site cu ajutorul ei fără a avea cunoștințe de IT. Datorită modulelor, majoritatea gratuite, aveți posibilitatea să vă customizezi site-ul în cel mai detaliat mod cu putință, la fel ca un programator cu experiență.

#2 Cu WordPress puteți da site-ului aspectul pe care vi-l doriți

Când vine vorba de WordPress, există câte un modul pentru orice. De aceea, dacă aveți o idee neobișnuită, sau ați văzut pe un alt site ceva și v-a plăcut, puteți să căutați imediat pe Google cum să realizați ceea ce v-ați propus, deoarece popularitatea acestei platforme vine la pachet și cu nenumărate surse de informare.

#3 Optimizarea nu este o problemă când ai de partea ta o platformă ușor de folosit

Optimizarea site-ului este și anul acesta un aspect de care trebuie să țineți cont, mai ales dacă vă doriți să ajungeți pe primele locuri din SERP! Iar SEO-ul din păcate nu se limitează doar la forma și conținutul articolelor pe care le postați, ci și la meta tag-uri și meta descrieri. Dar, din fericire, spre diferență de alte platforme, cu WordPress este simplu să editați toate aceste elemente, instalând un modul care să vă permită modificarea lor.

#4 Un site bun nu este neapărat un site scump

Noțiunea de site bun este o noțiune subiectivă. Unele site-uri sunt considerate bune de cei care le utilizează datorită aspectului lor, altele pentru că sunt pline de informații utile. Dar dacă vă uitați cu mai multă atenție la site-urile populare, cu siguranță veți putea descoperi și câteva elemente comune pe care toate le împărtășesc, fără excepție. Este vorba de caracterul lor intuitiv. Pentru ca un site să fie considerat atrăgător, el trebuie ca în primul rând să fie foarte simplu de utilizat, chiar și de către persoanele care îl vizitează pentru prima oară. Și cu toate că puteți lăsa crearea acestuia pe mâna unui designer cu experiență, dacă alegeți platforma WordPress și aveți ceva timp la dispoziție, vă puteți crea și singur un site profesional cu una din temele disponibile contra cost, sau chiar gratuite!

#5 Libertatea este extrem de importantă în universul online

Ultimul, dar probabil și cel mai important avantaj oferit de platforma WordPress este faptul că suportă o gamă largă de fișiere media de care puteți profita la maxim pentru animarea propriului site. De la fotografii în diferite formate și până la filme și muzică, pe WordPress puteți încărca aproape orice tip de element care să vă convingă cititorii să rămână mai mult pe site-ul afacerii dumneavoastră.

Cum poți crea un site WordPress cu un aspect premium?

Alegeți simplenet.ro dacă doriți să vă construiți un site pe platforma WordPress. Simplenet vă oferă cele mai avantajoase soluții de găzduire pentru a începe cu dreptul explorarea realității virtuale, dar și servicii de migrare gratuită dacă ați testat deja apele internetului, dar vă doriți mai mult și vreți să treceți la WordPress.

De asemenea, la SImplenet beneficiați și de nenumărate module și teme WordPress pentru a vă optimiza site-ul exact așa cum vă doriți. În plus, pentru că întotdeauna există loc de mai bine, indiferent de pachetul de servicii pentru care optați, aveți parte și de o verificare a site-ului pentru a obține performanțe mai bune.

Mai mult, cu Simplenet nu trebuie să vă temeți vreodată că toată munca pe care ați investit-o în site-ul pe care l-ați creat se poate pierde peste noapte. Backup-ul zilnic vă ajută să recuperați tot ce ați pierdut în cazul unui accident și astfel sunteți în permanență asigurat.

Este simplu să vă construiți un site exact așa cum vă doriți cu ajutorul platformei WordPress. Dar este și mai simplu atunci când beneficiați și de servicii de găzduire premium, special create pentru această platformă!

 

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...