1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

De la global spre national: THC.ro, servicii web dedicate pietei romanesti

Cu clienti din nu mai putin de 147 de tari, firma romaneasca THC Projects a lansat recent THC.ro, o initiativa prin care compania aloca resurse de dezvoltare in mod direct pentru mediul de business din tara noastra. Se poate vorbi despre o miscare strategica importanta pentru firma care pana acum a actionat prin prisma website-ului international THCServers.com.

03 mar, 2019 | ECONOMICA.net

"Proiectul nostru initial, cu abordare internationala, s-a dovedit a fi unul de succes si putem considera ca a ajuns la maturitate. Cu toata aceasta experienta, lansam pe piata romaneasca www.thc.ro ca o invitatie adresata direct pietei locale. Venim nu doar ca un furnizor de top, ci mai ales ca un aliat de afaceri. Serviciile web sunt extrem de importante pentru orice business, mai ales pentru cele care se bazeaza in mod direct pe interactiunea online cu utilizatorii - si sunt tot mai multe exemple in acest sens in prezent, nu ne referim doar la e-commerce. De web hosting de mare incredere are nevoie spre exemplu si o banca ce ofera internet banking, un cinematograf care permite rezervari online si pot fi multe alte exemple unde stabilitatea online este vitala. Nu intamplator, serverele noastre, plasate in mai multe locuri la nivel global, au un uptime cu mult peste 99,9%, o garantie pe care o oferim din start tuturor clientilor nostri", explica oficialii companiei.

Pe thc.ro se poate consulta oferta complete de servicii de gazduire web, dar si alte servicii de mare utilitate: rezervari domenii web, servicii de web design si chiar securitate web. In Romania, brandul THC va aborda toate segmentele de business, de la clienti la inceput de drum, afaceri antreprenoriale mici, pana la companii medii si mari. Serverele THC Projects sunt capabile sa sustina nevoile specifice ale oricarei afaceri, inclusiv cele ale corporatiilor cu foarte multi clienti care acceseaza paginile web in acelasi timp.

"Misiunea THC.ro este de a crea cea mai buna experienta de gazduire si de a o imbunatati in mod constant. La nivel de echipa, avem in spate peste 16 ani de experienta in domeniul IT & design si dorim sa contribuim activ la dezvoltarea visurilor antrepenoriale din Romania. Fie ca achizitionam hardware now, software de ultima generatie sau ne optimizam competentele, tot timpul cautam sa fim mai buni! Utilizand tehnologie de ultima ora si avand un datacenter propriu, ne permitem sa furnizam gazduire rapida la preturi minime,” a declarat Catalin Florica, CEO-ul THC Projects.

Pachetele de gazduire web de la thc.ro se potrivesc evident si magazinelor online, ce au nevoie de stabilitate maxima, prezenta online completa in orice moment, pentru a nu rata niciodata comenzi si pentru a mentine clienti satisfacuti de viteza de incarcare a paginilor de pe website. Pe langa garantia cu privire la uptime, compania ofera si o garantie de satisfactie a clientilor noi, care pot primi banii inapoi in 30 de zile daca nu sunt multumiti de calitatea serviciilor contractate. In contextul in care business-ul romanesc bazat pe servicii online este tot mai performant, este de asteaptat ca tot mai multe companii sa aleaga THC Projects ca partener, pentru a putea sa se dezvolte si sa ofere clientilor servicii de top pe nisa pe care activeaza.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO