1EUR = 4.7352 RON | Bucureşti 26 º

News

Dedeman face angajări la noul magazin pe care-l deschide în Bucureşti, şi continuă recrutările în ţară

Dedeman va deschide în curând un magazin în Bucureşti, pe bulevardul Theodor Pallady, pentru care recrutează 18 oameni. Dedeman mai face angajări la Iaşi, Arad, Roman, în această perioadă. Iată lista posturilor vacante şi exigenţele impuse de angajatori candidaţilor care vor să lucreze la retailerul de bricolaj. 

08 noi, 2014 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă la Dedeman în Bucureşti, la magazinul pe care-l va deschide pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 50

Dedeman angajează patru consultanţi vânzări proiecte în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, este dispus la efort fizic, ştie să opereze în Office, are abilităţi de vânzare, negociere, de organizare şi planificare a activităţii.
Candidatul ideal pentru acest post este orientat către rezolvarea conflictelor şi are experienţă în vânzarea materialelor de construcţii.
Informaţii suplimentare, aici.

Dedeman angajează un coordonator administrativ la Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii tehnice şi studii medii în domenii reglementate de ISCIR, ai abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei şi foarte bune cunoştinţe de operare PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au absolvit unul din cursurile: cadru tehnic prevenirea şi stingerea incendiilor, inspector protecţie civilă, inspector protecţia muncii, evaluator de riscuri şi protecţia mediului/managementul deşeurilor.
Amănunte, aici.

Dedeman angajează doi coordonatori magazin în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cel puţin trei ani experienţă în coordonarea unei echipe, ai foarte bune cunoştinţe de operare PC. Ai, de asemenea, abilităţi de comunicare, coordonare, organizare.
Mai multe detalii, aici.

Dedeman angajează 10 şefi de raion în Bucureşti.
Angajatorii caută oameni cu minimum studii medii, dispuşi la efort fizic, care ştiu să opereze un PC, care au abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei. Sunt avantajaţi candidaţii care au mai lucrat în domeniul materialelor de construcţii.
Informaţii suplimentare, aici.

Dedeman angajează un coordonator transport marfă în Bucureşti.

Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, ai experienţă relevantă în transportul materialelor de construcţii, ai abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei, de organizare, planificare şi prioritizare a activităţilor. Amănunte, aici. 

Oferta de muncă la Dedeman în ţară

Dedeman angajează un reprezentant de vânzări la Iaşi.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai excelente abilităţi de comunicare, de vânzare şi negociere. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să opereze în Office, e dispus la efort fizic, are abilităţi de planificare şi prioritizare şi permis de conducere categoria B.
24 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul disponibil la DedemanAmănunte, aici.

Dedeman angajează un dispecer monitorizare la Roman.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai atestat de agent de pază, ai experienţă relevantă în folosirea echipamentelor de supraveghere video, ştii să operezi în Office, ai abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei şi nu ai antecedente penale. Detalii, aici.

4 decembrie este ultiima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Dedeman.

Dedeman angajează un agent de securitate la Arad. Până pe 7 decembrie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO