1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Dell Technologies şi Orange au lansat primul laptop 5G

Dell Technologies şi Orange au finalizat testări ale primului laptop Dell Latitude cu 5G, acesta devenind primul PC care a trecut cu succes de testarea 5G Orange, au anunţat cele două companii, luni, într-un comunicat. 

25 feb, 2020 | | ECONOMICA.net

Laptopul Dell Latitude 9510 are 15 inci ;i AI incorporat. Acesta oferă ceea ce caută utilizatorii din domeniul afacerilor: cea mai lungă durată de viață a bateriei dintre toate PC-urile de 15 inci pentru afaceri, cu o rezistență de până la 30 de ore, soluții inteligente care cresc productivitatea cu Dell Optimizer și design inovativ cu tehnologie 5G care include antene 5G în difuzoare.

Cele două companii au finalizat recent testări în direct pe teren ale primului laptop Dell Latitude cu 5G anunțat la CES la începutul acestui an, făcându-l astfel primul PC care a trecut cu succes de testarea 5G Orange. Aceste prime teste de teren, efectuate în rețeaua Orange 5G din Paris, demonstrează promisiunea privind 5G cu viteze de descărcare susținute de peste 900 megabyte pe secundă pe o platformă de calcul mobilă la nivel de întreprindere - care depășește viteze 4G care, de obicei, sunt sub 60 megabyte pe secundă.

Prin implementarea PC-ului Dell cu 5G în rețeaua Orange 5G, cele două companii demonstrează că pot crea medii captivante și interactive, care deblochează noi oportunități de afaceri, oferind în același timp ceea ce solicită angajații, printr-o conectivitate care să ajute la creșterea productivității și colaborării.

"5G deschide o nouă frontieră vastă pentru companii și consumatori cu PC-ul Permanent Conectat", a declarat Liam Quinn, prim-vicepreședinte și cercetător șef pentru Dell Technologies. „Anunțul de astăzi este un exemplu clar despre modul în care 5G ne poate influența viața de zi cu zi. Descărcarea unui videoclip de prezentare mare sau a unui videoclip de instruire poate dura câteva secunde în loc de minute. Comunicările în bandă largă îmbunătățite și latența redusă permit noilor modele de utilizare și utilizatorilor să finalizeze sarcinile mult mai repede decât rețelele 4G, ceea ce creează și generează noi modele de afaceri și aplicații noi, cum ar fi realitatea augmentată și virtuală, jocuri asistate în cloud, traducere lingvistică în timp real și procesarea imaginilor."

"Oferirea unei experiențe simple și fără cusur pentru utilizatorul final, care să folosească puterea unei bogate benzi largi mobile – împreună cu realitatea 5G - este o prioritate pentru noi", a declarat Helmut Reisinger, CEO, Orange Business Services. „În calitate de companie de servicii digitale native de rețea, ne bazăm pe puterea ecosistemelor partenere generate digital pentru a co-crea împreună cu Dell soluții de mobilitate inteligentă cu conectare permanentă și securizate pentru clienții societății noastre și pentru viitorii angajați inteligenți care aplică cunoștințele în munca lor."

Dell Technologies și Orange au început colaborarea privind inovația 5G aproximativ acum un an, pentru a dezvolta o nouă platformă pentru mobilitatea în cloud. Anunțul de astăzi este cel mai recent exemplu despre modul în care cele două companii continuă să lucreze împreună pentru a aduce tehnologia 5G mai aproape de societăți și utilizatorii finali. În acest sens, întreprinderile și consumatorii deopotrivă vor avea rețeaua și platforma pentru a exploata 5G în moduri noi, care ar putea schimba modul în care oamenii consumă și folosesc informațiile, de la divertisment la intervenții chirurgicale la distanță, pe care odată oamenii doar și le imaginau.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO