1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Demisie şocantă la RCS & RDS: Alexandru Oprea, director general şi preşedinte al CA a plecat fără să spună de ce

RCS & RDS anunţă că, începând cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General ṣi Preṣedinte al Consiliului de Administraţie RCS & RDS, îṣi încetează colaborarea cu compania, după 18 ani de activitate.

10 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Un comunicat al companiei arată că directorul său părăseşte firma după 18 ani de activitate. Nu a fost oferit un motiv sau o persoană care îl înlocuieşte, ceea ce denotă o plecare abruptă.

"Domnul Alexandru Oprea a adus o contribuţie semnificativă în poziţionarea companiei ca un jucător puternic pe piaţa de telecomunicaţii din România, dar ṣi un important trust media format din nouă televiziuni", arată un comunicat al RCS & RDS.

"Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea ṣi consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul domeniul telecomunicaţiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referinţă ṣi va ramane cel puţin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca ṣi proiectele Digi Sport ṣi Digi 24, precum canalele de documentare ṣi film să îṣi continue ascensiunea ṣi să rămână aceleaṣi demersuri media spre civilizaţie ṣi profesionalism, aṣa cum au fost concepute.
Îmi doresc ca ṣi pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS ṣi de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil" a declarat Alexandru Oprea, citat de propria companie.

"Compania îi mulţumeṣte domnului Alexandru Oprea pentru contribuţia acestuia la evoluţia companiei ṣi împlinirea proiectelor sale", mai spune comunicatul.

Conform Paginademedia.ro, plecarea intempestivă lui Alexandru Oprea i-a luat prin surprindere pe angajații companiei:

"Din informațiile Paginademedia.ro, mesajul despre plecarea directorului a fost primit de producători prin telefon și postat în fluxul de știri. Mulți dintre angajații Digi 24 au văzut ştirea pe propriul post."

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO