1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Depozitarul Central distribuie dividende pentru acţionarii Romgaz începând de miercuri

Depozitarul Central distribuie dividende pentru acţionarii Romgaz începând de miercuri, până pe 27 iulie 2020, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, remis, marţi, AGERPRES.

25 iul, 2017 | Agerpres

'Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2016, precum şi dividende suplimentare rezultate din repartizarea unor rezerve şi a rezultatului reportat, utilizând serviciul naţional lansat de Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 3,82 lei. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 5 iulie 2017. Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 26 iulie 2017', se arată în document.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar la ghişeele bancare ale BRD-GSG din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO