1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

News

Depozitarul Central: Robert Pană şi Laurenţiu Riviş, numiţi vicepreşedinţi ai Consiliului de Administraţie

Robert Pană şi Laurenţiu Riviş au fost numiţi, în 22 aprilie, vicepreşedinţi ai Consiliului de Administraţie al Depozitarului Central iar Claudia Ionescu în funcţia de secretar general, potrivit unui comunicat al companiei.

23 apr, 2019 | Agerpres

Robert Pană a absolvit facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu. În prezent este consilier juridic în cadrul SSIF Swiss Capital şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti.

Laurenţiu Riviş a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş', iar în prezent deţine funcţia de director în cadrul SIF Banat Crişana.

Claudia Ionescu a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori. Deţine funcţia de director Direcţia Titluri în cadrul BRD - Groupe Societe Generale şi este secretar general al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Consiliul de Administraţie al Depozitarului Central a stabilit şi componenţa comitetelor de audit, risc, remunerare şi nominalizare. Comitetul de Audit este compus din Mihai Fercală, Claudia Ionescu şi Adrian Simionescu. Comitetul de Risc este compus din Claudia Ionescu, Cecilia Manta şi Adrian Simionescu. Comitetul de Remunerare este format din Mihai Fercală, Robert Pană şi James William Turnbull. Comitetul de Nominalizare este compus din Cecilia Manta, Robert Pană, Adrian Simionescu, Adrian Tănase şi Silvia Buicănescu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO