1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 10 º

Economie

Depozitarul Central va distribui dividende pentru Electromagnetica, începând de luni

Depozitarul Central distribuie, începând de luni, dividende pentru acţionarii Electromagnetica, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,004 lei, informează instituţia.

31 mai, 2019 | Agerpres

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 15 mai 2019. Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 3 iunie 2019. Dividendele sunt distribuite în perioada 3 iunie 2019 - 29 noiembrie 2019.

Potrivit comunicatului, acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale CEC Bank din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO