1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

News

Destinaţiile de vacanţă preferate de români: Zakynthos, Rhodos, Corfu, urmate de Antalya şi Mallorca

Specialiştii în turism de la Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenţii de turism 100% online din România, considera că insulele greceşti Zakynthos, Rhodos, Corfu, urmate de Antalya şi Mallorca, sunt cele mai căutate destinaţii de vacanţă de către turiştii români care şi-au rezervat concediul de vara şi care sunt dispuşi să plătească între 700 şi 800 de euro pentru 7 zile la malul Marii Mediterane.

24 iun, 2015 | Agerpres

Plajele mediteraneene sunt preferate în egală măsură de turiştii tineri şi de către seniori, care şi-au asigurat în bugetul de 700-800 euro un pachet complet de 7 nopţi la un hotel de trei/patru stele, cu o masă inclusă, biletele de avion dus/întors, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicală şi storno.

Oferte avantajoase sunt disponibile şi pentru cei cu bugete mai reduse, care pot opta în iulie sau august pentru 7 nopţi în Kos, Grecia, cu cazare la două stele, transport şi o masă inclusă, de la 350 euro de persoană, sau chiar în Antalya, Turcia, cu cazare la hotel de 3 stele, transport şi o masă inclusă, de la 490 euro de persoană, au declarat reprezentanţi ai companiei.

'Observăm anul acesta un comportament matur şi responsabil al turiştilor, care nu şi-au tăiat de pe lista binemeritată vacanţă în afară ţării, însă sunt foarte atenţi la raportul calitate/preţ al pachetului de vacanţă achiziţionat. Bugetul nu este neapărat mai mic faţă de alţi ani, însă este bine cântărit, cu atenţie sporită la toate serviciile plătite, de la unitatea de cazare, la toate facilităţile cuprinse în pachetul achiziţionat', arată Remus Vişan, managing director Paravion.ro., într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Paravion.ro este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum şi de soluţii de securitate dezvoltate de PayU.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO