1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Extern

Deutsche Bahn are nevoie de investiţii în valoare de 4,9 miliarde de euro (Bild)

Operatorul feroviar Deutsche Bahn încearcă să convingă Guvernul să facă o investiţie de 4,9 miliarde de euro pentru a reduce întârzierile şi anulările trenurilor, care afectează încrederea clienţilor, se arată într-un raport publicat duminică de publicaţia Bild, transmite Reuters.

11 noi, 2018 | ECONOMICA.net

Cifra de 4,9 miliarde de euro apare în proiectul de 200 de pagini privind strategia Deutsche Bahn, care va fi discutat la şedinţa specială a conducerii companiei, care va avea loc în perioada 22-23 noiembrie, susţine ziarul german.

Un purtător de cuvânt al Deutsche Bahn nu a dorit să comenteze informaţia.

Operatorul feroviar a raportat anul trecut o uşoară creştere a numărului de trenuri care nu au ajuns la timp la destinaţie.

"Întâlnirea Consiliului de Administraţie va fi una foarte intensă, se va discuta strategia companiei şi sperăm să vedem o îmbunătăţire a condiţiilor pentru pasageri până în primăvara anului viitor", a afirmat pentru Bild ministrul german al Transporturilor, Andreas Scheuer.

Deutsche Bahn, unul din cei mai mari angajatori din Germani, trebuie să angajeze 19.000 de muncitori în acest an pentru a-i înlocui pe cei din generaţia baby boomers care ies la pensie. Aceasta după ce în ultimii cinci ani a angajat peste 60.000 de noi muncitori. Iar acest program de recrutări nu se va opri în viitorul apropiat având în vedere că 44% din angajaţii companiei de căi ferate germane au o vârstă de peste 50 de ani iar 28% au peste 55 de ani.

Sursa: AGERPRES

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO