1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Dezastrul de pe autostrada Sălişte-Cunţa - VIDEO

Asociația Construim România a realizat mai multe filmări cu șantierul părăsit al autostrăzii Orăștie-Sibiu, lot 3, pentru a arăta cum va intra în iarnă autostrada demolată, informează publicaţia turnulsfatului.ro.

10 dec, 2015 | Construim Romania

În zona viaductului de la Aciliu, reprezentanții Construim România au surprins imagini cu alunecările de teren și crăpăturile prezente pe dealul puternic excavat în timpul construcției.

Situația dezolantă a acestui lot de autostradă reprezintă unul dintre motivele pentru care fostul director al CNADNR, Narcis Neaga, a fost demis zilele trecute de noul ministru al transporturilor, Dan Costescu.

 

Mai mult decât atât, Corpul de control al ministrului Transporturilor a identificat în octombrie o serie de nereguli la CNADNR privind inclusiv proiectul autostrăzii Orăştie-Sibiu, unde o porţiune de 200 metri trebuie demolată şi reconstruită, şi a sesizat organele statului, suspectând fapte penale. Lotul respectiv urmează să rămână închis până în luna iunie.

Costescu a cerut extinderea controlului, vizând aspecte privind deszăpezirea şi pregărirea comandamentului de iarnă, iar rezultatele acestui raport suplimentar au fost finalizate şi vor fi anunţate public. Citeşte mai mult pe turnulsfatului.ro

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO