1EUR = 4.7204 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Dezvoltatorul imobiliar CTP vrea să ajungă la investiţii de jumătate de miliard de euro în România

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare proprietar de spaţii logistice din România, are un buget de  investiţii de 250 de milioane de euro pentru următorii doi ani.

04 feb, 2017 | ECONOMICA.net

Prezent pe piaţa din România încă din 2007, dezvoltatorul CTP a repornit motoarele în 2014 şi a cumpărat mai multe proiecte logistice şi indutriale din ţară. A ajuns astfel cel mai mare proprietar de spaţii logistice din ţară, după investiţii de 250 de milioane de euro. 

Pentru următorii doi ani, compania are un buget similar pentru noi dezvoltări. "În ultimii doi ani am investit peste 250 de milioane de euro şi ne aşteptăm să investim o sumă similară în următorii doi ani", a declarat Remon Vos, CEO CTP.

Pe piaţa locală, CTP are un portofoliu de spaţii logistice şi industriale cu o suprafaţă de aproape 450.000 de mp, a doua ce mai importantă piaţă în care este prezentă compania, după Republica Cehă, acolo unde are depozite cu o suprafaţă de 2,7 milioane de mp.

În primăvara acestui an, compnai va demara lucrările de construicţie la noi depozite în proiectul CTPark Bucharest West.

Un studiu recent al Colliers International România arată că în următorii ani, cea mai mare a cererii va veni din partea companiilor care activează în domeniul comerţului online.

CITEŞTE ŞI Colliers: Ne așteptăm ca în următorii cinci ani comerţul online să fie principala sursă a cererii în sectorul industrial

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO