1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Impact a primit o finanţare de 12 milioane de euro de la fonduri gestionate de polonezii de la Credit Value Investments

Impact Developer & Contractor, cel mai vechi dezvoltator imobiliar privat din România, a primit o finanţare de 12 milioane de euro din partea unor fonduri gestionate de Credit Value Investments (CVI), o companie poloneză de administrare a activelor şi unul dintre cei mai activi investitori în segmentul corporativ din Europa Centrală şi de Est, a anunţat marţi compania, potrivit News.ro.

11 iul, 2017 | News.ro

Impact a emis 120 de obligaţiuni la purtător de seria A cu o valoare nominală de 12 milioane euro, achiziţionate de fonduri administrate de CVI. Investiţia are ca obiectiv accelerarea ritmului de creştere al afacerilor Impact, consideră directorul general al companiei, Bartosz Puzdrowski.

”Concret, vom folosi această finanţare pentru a continua dezvoltarea proiectelor începute, dar şi pentru achiziţia de noi terenuri şi dezvoltarea de noi proiecte rezidenţiale în capitală”, a declarat Puzdrowski, citat de News.ro.

Aceasta este prima investiţie a CVI în România, iar această investiţie reprezintă un angajament strategic faţă de piaţa din România, potrivit drectorului general al CVI, Ciprian Nicolae.

”Din punctul nostru de vedere, această investiţie este un angajament strategic faţă de piaţa din România”, a afirmat Ciprian Nicolae.

Finalizarea tranzacţiei a fost realizată de echipele interne ale CVI şi Impact, potrivit companiei. CVI a fost asistată în această tranzacţie de birourile din Bucureşti şi Varşovia ale Wolf Theiss precum şi de casa de avocatură Rădulescu şi Muşoi, iar Impact de PeliFilip şi de Linklaters Varşovia.

Impact a avut anul trecut venituri totale de 194,5 milioane lei şi un profit net de 29,6 milioane lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO