1EUR = 4.7228 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Impact face 1.000 de apartamente pe Zone Arena din Bucureşti

Impact Developer & Contractor, din care omul de afaceri Gheorghe Iaciu deţine 49%, a anunţat achiziţia unui teren în zona Barbu Văcărescu, unde are în plan construcţia unui ansamblu rezidenţial. 

01 oct, 2014 | | ECONOMICA.net

Dezvoltatorul Impact a cumpărat cu 9 milioane de euro un teren de 26.000 mp. Preţul a fost achitat integral la semnarea contractului, din sumele încasate de societate aferente majorării capitalului social. Acest teren face parte dintr-un lot de aproape opt hectare, unde este complexul de divertisment Zone Arena, folosit pentru evenimente şi concerte. 

“Pe noul teren vom da viaţă unui proiect imobiliar de anvergură, care va consta în peste 1.000 de apartamente spaţioase şi confortabile, spaţii verzi generoase, arhitectură specifică şi standarde ridicate privind calitatea finisajelor. Locaţia oferă şi avantajul proximităţii faţă de unele zone ale Capitalei care au beneficiat de o amplă dezvoltare în ultimul timp, atât din punct de vedere al spaţiilor de birouri, cât şi pentru zona de shopping, relaxare sau petrecere a timpului liber. Ne dorim ca prin această achiziţie să ne întărim poziţia de top printre dezvoltatorii imobiliari din ţară”, a spus Lucian Mateescu, directorul general al Impact.

În vara acesui an compania a început lucrările de construcţie la cea de-a doua fază a proiectului Greenfield din pădurea Băneasa. Primele 100 de apartamente urmează a fi recepţionate în decembrie 2014. 

Impact Bucureşti (IMP) şi-a redus pierderile anul trecut până la 42,4 milioane de lei, faţă de aproape 75 de milioane în 2012, afacerile stagnând la 27 de milioane de lei, ca urmare a întârzierii proiectelor noi, din cauza lipsei de bani.

Pierderile pe primul trimestru al acestui an s-au limitat la 2,5 milioane de lei, nu cu mult sub valoarea afacerile, de 3,2 milioane de lei.

După preluarea controlului de către Ghoerghe Iaciu, cursul acţiunilor IMP s-a relansat, devenind una dintre cele mai profitabile acţiuni de anul trecut şi din acest an.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO