1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Imobiliare

Dezvoltatorul Iulius oferă gratuit spațiile din proprietățile sale pentru organizarea evenimentelor educaționale și de business

Proiectele imobiliare din portofoliul Iulius vor găzdui în regim de gratuitate, timp de trei luni de la ridicarea restricțiilor, evenimentele educaționale, de business, tehnologice, creative și antreprenoriale.


24 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Credem că în această perioadă este important să identificăm soluții și să ne sprijinim unii pe alții. Și noi resimțim efectele directe și indirecte ale pandemiei, însă trebuie să fim alături de entitățile care au avut activitatea suspendată aproape integral. Campania aceasta reprezintă maniera prin care ne implicăm în susținerea unui segment al economiei pe care îl considerăm relevant și cu impact în dezvoltare. Avem nevoie de ei pe termen lung, astfel că încercăm să venim cu soluții pe termen scurt”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management Iulius.   

Compania Iulius are în portofoliu două ansambluri mixte – Palas Iași și Iulius Town Timișoara -, precum și rețeaua Iulius Mall din Iași, Cluj-Napoca și Suceava.

Gândite ca formate integrate, proiectele includ funcțiuni de retail, office, parc și entertainment. Printre facilitățile oferite se numără și accesul la centre de evenimente premium, un atu pentru companiile prezente în clădirile de birouri, cât și pentru partenerii externi.

În 2019, grupul IUulius a găzduit peste 100 de astfel de evenimente în proiectele pe care le operează.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO