Dezvoltatorul Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, şi-a schimbat echipa de conducere

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI) anunță noua echipă de management pentru operațiunile din România, unde deține și administrează SkyTower, de 137 de metri, cea mai înaltă clădire de birouri din România, și clădirea învecinată FCC Office. 
Economica.net - joi, 22 oct. 2020, 06:06
Dezvoltatorul Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, şi-a schimbat echipa de conducere

Noua structură de management cuprinde patru membri.

Adriana Dragoescu, CEO RPHI România, are rolul de coordonare a activităților locale de închiriere și marketing; Bernd Steingruber, responsabil de programele de dezvoltare și operațiuni tehnice; Cătălin Ștefan, responsabil de activitatea financiară a companiei, iar Leo Forstner, în calitate de reprezentant al acționarului austriac, se va ocupa de strategia și cultura organizațională a companiei.

RPHI, unul dintre principalii investitori din sectorul de real estate locală, a stimulat dezvoltarea noului cartier de afaceri Floreasca – Aurel Vlaicu din jurul SkyTower prin construirea celei mai iconice clădiri de birouri din capitală, care treptat a devenit nucleul zonei.

Ne concentrăm pe inovația în domeniul imobiliar. SkyTower este un reper iconic, iar RPHI va continua strategia de a oferi soluții inovatoare în piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est”, a declarat Adriana Dragoescu, CEO al RPHI România. 

În calitate de membru cu vechime și experiență al departamentului de dezvoltare RPHI, Bernd Steingruber, din poziția de manager senior de proiect, a coordonat dezvoltarea clădirii SkyTower din București, a parcului de birouri Expo 2000 din Sofia și a altor proiecte imobiliare similare din Austria și regiunea CEE.

Cătălin Ștefan, CFO al RPHI România, a deţinut de-a lungul carierei diferite poziţii de management în domeniul consultanței și al serviciilor financiare.

Leo Forstner, membru al echipei locale din această toamnă și reprezentant RPHI în board-ul local, are o experiență vastă acumulată în cadrul Raiffeisen Group, în roluri precum manager de investiții, risk management sau auditor.

Te-ar mai putea interesa și
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
Uniunea Europeană impune pentru prima dată sancţiuni împotriva coloniştilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru acte de violenţă contra palestinienilor, au declarat vineri diplomaţi......
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități de export la nivel mondial
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități ...
Compania chineză Chery Auto a anunţat vineri că nou achiziţionata fabrică din Barcelona va fi una dintre principalele ...
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...