1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Digi a fost lider în primul trimestrul la portarea numerelor de telefon

Peste 27.000 de numere de telefon au fost portate în reţeaua Digi, reprezentând aproximativ 37,5% din piaţa totală de portabilitate pe segmentul telefonie mobilă. De asemenea, Digi Tel a fost serviciul preferat de cei mai mulţi dintre abonaţii care au optat pentru portarea între reţelele de telefonie fixă, cu 2.277 numere portate în luna martie.

11 apr, 2019 | ECONOMICA.net

În ansamblu, în primul trimestru al anului, Digi | RCS & RDS s-a menținut ca lider la portabilitatea globală (numere de telefonie fixă și mobilă portate), cu 89.713 numere portate, a anunţat, joi, operatorul care citează date ANCOM.

Digi Mobil și Digi Tel au înregistrat o creștere a atractivității față de primul trimestru al anului 2018, în perioada ianuarie-martie 2019 fiind portate cu 21% mai multe numere decât în aceeași perioadă a anului anterior (70.717 numere portate în rețeaua fixă și mobilă, în 2018).

"Le mulțumim clienților pentru încrederea pe care ne-o arată și pentru fidelitate. Viziunea noastră de busines are în centrul său preocuparea de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri de pe piață și pe excelența în relațiile cu clienții. Aceste rezultate reconfirmă că suntem conectați la aspirațiile și la nevoile clienților din România", a declarat Serghei Bulgac, Președinte și Director general RCS & RDS S.A.

În prezent, rețeaua Digi Mobil 3G acoperă 99,5% din populația României și rețeaua 4G, 65% din populație.

Digi este liderul pieței de portabilitate în segmentul telefoniei mobile, poziție deținută constant, în cei aproape 11 ani de existență a serviciului de portabilitate în România.

În 2018, peste 300.000 de numere s-au portat în rețelele de telefonie fixă și mobilă ale operatorului, din care peste 278.000 în rețeaua Digi Mobil.

Digi Mobil este serviciul de telefonie și date mobile din portofoliul grupului Digi | RCS & RDS. Liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, compania figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO