1EUR = 4.7612 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Digi ar putea încheia un parteneriat cu un jucător de pe piaţa telecom din Ungaria, ca în România

Digi, parte a grupului RCS&RDS, ar putea adopta strategia pe care a folosit-o în România pentru a furniza servicii de telefonie mobilă în Ungaria, şi anume încheierea unui contract de roaming naţional cu un furnizor existent din industria telecom, potrivit experţilor din domeniu, transmite Mediafax.

17 oct, 2014 | Mediafax

"Digi este o companie multinaţională în regiune şi operează deja o reţea de telefonie mobilă în România. Folosind roamingul, această reţea ar putea fi extinsă uşor, pentru a include Ungaria", a declarat Peter Kerekes, expert în telecomunicaţii şi unul dintre proprietarii biroului de avocatură Kerekes and Co., citat de Budapest Business Journal.

Una dintre problemele pe care Digi le-ar putea întâmpina în includerea telefoniei mobile în pachetul de servicii oferite în Ungaria este spectrul redus al frecvenţelor pentru care deţine drept de folosinţă în prezent.

În luna aprilie a acestui an, RCS&RDS a încheiat în România un contract de roaming naţional cu Vodafone, prin care clienţii beneficiază de servicii de voce şi date mobile inclusiv în zonele în care reţeaua DigiMobil nu are acoperire.

Pe piaţa telecom din Ungaria operează trei mari furnizori de servicii de telefonie mobilă, şi anume Magyar Telekom, filială a Deutsche Telekom, Vodafone şi Telenor.

Mai multe, pe Mediafax.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO