DIGI Mobil: un nou smartphone în ofertă – Philips S396

China Electronics Corporation a lansat în România smartphone-ul Philips S396, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip TDD-LTE, cât şi FDD-LTE, noul smartphone fiind disponibil în oferta Digi Mobil la contractarea abonamentelor din gama Optim, potrivit unui comunicat al companiei. Philips S396 este disponibil în varianta de culoare neagră, preţul de vânzare la abonamentele din oferta Digi Mobil este de 699 lei, telefonul putând fi achiziţionat integral sau cu plata în rate, fără dobândă, începând de la 14 lei/lună.
Economica.net - joi, 15 oct. 2015, 08:34
DIGI Mobil: un nou smartphone în ofertă - Philips S396

‘Noul model din seria S este potrivit pentru utilizatorii activi, care sunt conectaţi permanent la device-urile lor şi pentru care este important să aibă acces la internet la viteze mari. Datorită tehnologiei 4G, utilizatorii Philips vor putea naviga mai rapid pe internet, îşi vor putea descărca aplicaţiile preferate şi vor putea comunica şi trimite informaţii mult mai uşor. În plus, S396 are aplicaţiile Digi Storage Record Box, Digi Storage, Digi Storage Folder Copy, Digi Online, Digi Oriunde şi My Digi preinstalate în telefon, iar abonamentele din gama Optim permit utilizatorilor să valorifice din plin dotările telefonului, mai ales abonamentul Optim Nelimitat, care oferă clienţilor acces la un volum mare de date mobile’, a declarat Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips.

Philips S396 este un model dual SIM, echipat cu un procesor quad core de 1 GHz şi un ecran HD IPS de 5 inchi, cu o rezoluţie de 1.280×720 pixeli, smartphone-ul rulând sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Atât camera principală, cât şi camera frontală au opt megapixeli, camera principală având încorporat senzorul OV8858 care îmbunătăţeşte calitatea fotografiilor făcute în mişcare, în condiţii de luminozitate foarte scăzută sau foarte ridicată. Camera frontală, de opt megapixeli, este dotată cu funcţii de recunoaştere gestuală, detectare facială şi beauty face, fiind ideală pentru selfie-uri reuşite, se arată în comunicat.

Smartphone-ul are o baterie detaşabilă de 2.300 mAh a cărei durată de funcţionare este amplificată de X-Power Tech, tehnologia optimizând consumul de energie prin creşterea duratei de funcţionare a bateriei cu 25%.

Philips S396 are o memorie internă de 8GB ROM şi 1GB RAM şi un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32GB.

Philips S396 este disponibil în varianta de culoare neagră, preţul de vânzare la abonamentele din oferta Digi Mobil este de 699 lei, telefonul putând fi achiziţionat integral sau cu plata în rate, fără dobândă, începând de la 14 lei/lună, se menţionează în comunicat.

China Electronics Corporation activează în patru sectoare de activitate precum semiconductoare&componente electronice, software/hardware pentru computere&integrare de sisteme, reţele de telecomunicaţii&terminale, precum şi electrocasnice digitale pentru locuinţe.

China Electronics Corporation deţine licenţa exclusivă de a comercializa şi a vinde telefoane mobile sub mărcile ‘Philips’ şi ‘Xenium’.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...