Digitalizarea operațiunilor administrative și de facturare cu soluția Banqup duce la creșterea performanței în afaceri

Industria serviciilor financiare tinde să aibă o abordare destul de tradițională și necesită mai mult timp să se adapteze la tehnologiile moderne, în special în România. Acest lucru se transformă odată cu pandemia de Covid-19 care a forțat schimbarea și tranziția rapidă către digital. Afacerile de toate mărimile au solicitat industriei fintech inițiative puternice pentru digitalizarea operațiunilor de business.
Ion Dobreanu - lun, 28 mart. 2022, 16:02
Digitalizarea operațiunilor administrative și de facturare cu soluția Banqup duce la creșterea performanței în afaceri

Un studiu realizat de ASME și Microsoft a constatat că întreprinderile mici care integrează tehnologia în fluxul de lucru înregistrează o creștere de 26% a veniturilor și economisesc aproximativ 22% din costurile totale.

Banqup este soluția întreprinderilor atât pentru facturarea online cât și pentru administrarea documentelor importante, fie ele de natură financiară sau non-financiară.

Aplicația dispune de o tehnologie concepută pentru a emite e-facturi simplu si rapid, în mai puțin de 60 de secunde. Cu ajutorul platformei se poate analiza situația tuturor facturilor neachitate și se pot arhiva cele deja încasate. Practic, este un ecosistem digital de lucru cu toți partenerii de afaceri, fie că este vorba de trimiterea sau primirea instant a facturilor electronice sau de funcționalități financiare precum plata sau încasarea facturilor direct în platformă.

Cu ajutorul Banqup se pot administra documentele importante, se pot stoca în siguranță fără grija că s-ar putea pierde sau deteriora accidental. De asemenea, există și o prezentare generală a clienților și furnizorilor care permite antreprenorilor să ia decizii rapide și corespunzătoare, și să dispună de o actualizare a fluxului de numerar în timp real.

Banqup este una dintre aplicațiile Unifiedpost Group, înființată în anul 2001 în Belgia. Compania este prezentă în mai multe țări precum Franța, Olanda, Estonia și Serbia și servește zeci de mii de clienți cu produsele sale digitale inteligente.

La noi în țară, platforma a intrat pe piață cu beneficiul experienței și knowhow-ului dobândite anterior, un avantaj tehnologic al afacerilor care pot concura cu orice business „de afară”. La nivel local, Banqup România a început deja să lege parteneriate și continuă să se dezvolte pentru a servi mai bine nevoile specifice.

Aplicația funcționează, de asemenea, în conformitate cu regimul facturii electronice reglementat la nivel UE, care va deveni obligatoriu și în România începând cu 1 iulie. Antreprenorii care utilizează platforma pot astfel să facă tranziția rapid către cerințele legale viitoare.

Află mai multe detalii despre platforma Banqup și avantajele sale aici.

Te-ar mai putea interesa și
Geely și o companie spaniolă vor produce mașini la fosta uzină Nissan de lângă Barcelona
Geely și o companie spaniolă vor produce mașini la fosta uzină Nissan de lângă Barcelona
Grupul chinez Geely, în parteneriat cu firma spaniolă EV Motors, vor asambla mașini la uzina de lângă Barcelona în care Nissana produs până în 2021 pick-up-ul Navara....
FMI prognozează că economia mondială va crește cu 3,2% în 2024 și 2025
FMI prognozează că economia mondială va crește cu 3,2% în 2024 și 2025
Economia mondială ar urma să înregistreze încă un an de creştere lentă, dar constantă, pe fondul avansului SUA, al ...
Iohannis a promulgat legea prin care Ministerul Finanțelor primește dreptul de a reprezenta România în toate litigiile arbitrale internaţionale
Iohannis a promulgat legea prin care Ministerul Finanțelor primește dreptul de a reprezenta România în toate litigiile ...
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea de aprobare a Ordonanţei de urgenţă 6/2024, conform căreia se acordă ...
Nissan plănuiește că până în 2029 să producă în masă autovehicule electrice alimentate cu baterii de ultimă generație
Nissan plănuiește că până în 2029 să producă în masă autovehicule electrice alimentate cu baterii de ultimă generație
Nissan Motor se aşteaptă ca până la începutul lui 2029 să producă în masă vehicule electrice (EV) alimentate cu ...