1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

News

Directorul general al RATB şi-a dat demisia

Directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Adrian Câmpurean, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că şi-a înaintat demisia din funcţie miercuri seară.

25 iul, 2013 | Agerpres

Câmpurean a precizat că motivul care a stat la baza deciziei sale este subfinanţarea Regiei.

'Principalul motiv pentru care mi-am înaintat demisia Consiliului de Administraţie este subfinanţarea Regiei şi, în cazul acesta, eu consider că nu pot să asigur managementul, nu pot să îndeplinesc bugetul când am o alocare cu 25% mai mică decât cea pe care am solicitat-o', a explicat Câmpurean.

El a precizat că proiecţia bugetului pe 2013 s-a aprobat în luna mai, demisia sa din funcţie fiind înaintată în urmă cu mai mult de o lună.

'Eu am înaintat prima dată cererea de renunţare la mandat în urmă cu o lună şi ceva. Am fost solicitat să mai rămân şi am mai rămas o lună, iar la următorul Consiliu de Administraţie am primit acordul', a adăugat Câmpurean.

Potrivit acestuia, începând de miercuri, 24 iulie, director general interimar al RATB este Valeriu Bunea.

'Valeriu Bunea este un specialist din interiorul societăţii, un om cu foarte mare experienţă, a crescut în Regie, a mai avut o funcţie de director de exploatare'', a mai spus fostul director general al RATB, Adrian Câmpurean.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO